Makelaar Luxwoude

Zoekt u een makelaar Luxwoude?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Luxwoude die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Luxwoude e.o., in het Fries ‘Lúkswâld’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Luxwoude nodig?

Huis verkopen Luxwoude?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Luxwoude

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Luxwoude nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Luxwoude nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Luxwoude
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Luxwoude e.o.

Verkocht
Jubbega
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Appelscha

Wonen in Luxwoude

Met 440 inwoners (okt. 2019) is Luxwoude een klein dorp te noemen. Het is zelf één van de kleinste dorpen uit de Gemeente Opsterland. Er zijn nog twee dorpen met een lager inwonersaantal. Zo heeft het dorp Jonkersland, dat zo’n 7 km verderop ligt, slechts 300 inwoners. Olterterp spant de kroon met slechts 80 inwoners. Luxwoude was lange tijd het kleinste dorp van de grietenij Opsterland. Toentertijd telde het dorp slechts 10 stemhebbende en in 1749 woonden er nog slechts drie gezinnen. Mede door de turfwinning in de 18e en 19e eeuw nam het aantal bewoners toe. Luxwoude ligt ten westen van Gorredijk en ten noordoosten van Heerenveen. Kenmerkend voor het dorp is de lintbebouwing langs zowel de Lúkster Heawei, de Alde Leane en de Hegedyk. ‘Wonen’ is de hoofdfunctie van het dorp en in goed bereikbaar vanaf de centrumdorpen Tijnje, Gorredijk en Tjalleberd. Rondom het plaatsje Luxwoude is veel rust, ruimte en weiland te vinden. Mensen van landelijke wonen zouden hier in hun element zijn. Voorzieningen zijn hier bijna niet te vinden. Wel is er nog een kleine basisschool in het dorp te vinden en een dorpshuis. Voor de dagelijkse boodschappen is men toegewezen aan Gorredijk of Heerenveen.

Ligging

Luxwoude is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Gelegen aan de N31 (Leeuwarden-Drachten) en de A7 (Groningen-Joure). Binnen 40 minuten bent in Groningen, 10 minuten in Heerenveen, Joure in 15 minuten of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uur rijden.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Luxwoude nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Luxwoude weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Luxwoude.

Naast Makelaar Luxwoude zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij in Luxwoude
Makelaar Luxwoude nodig?