Mijn Buitenplaats

Makelaar Wijnjewoude nodig?


Zocht je via Google naar een makelaar Wijnjewoude? Uiteraard zijn er genoeg makelaars in Wijnjewoude en omgeving, maar naar onze bescheidenheid zijn er geen makelaars die dezelfde unieke werkwijze hanteren als wij dat doen. Leest hieronder verder wat wij als makelaar in Wijnjewoude voor jou kunnen betekenen.

  1. Makelaar Wijnjewoude

Met een 4.8 Beoordeeld

Bij welke makelaar voel jij je thuis?


Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk en hecht team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.

Mijn Buitenplaats

Zoek je een makelaar Wijnjewoude?


Gaat jouw voorkeur uit naar een makelaar in Wijnjewoude die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woningen in Wijnjewoude wel aan? Dan zit je hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt je een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om jouw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Wijnjewoude e.o., in het Fries de ‘Wynjewâld’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje.

Huis verkopen Wijnjewoude?


Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woningen in o.a. Wijnjewoude (Opsterland), Friesland. Van klein tot groot, van oud tot nieuw. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van mooie in Friesland. Door de jaren heen hebben wij dan ook mooie woningen en plekjes in Friesland verkocht en aangekocht. Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Dé voordelen

Dé makelaar voor landelijk & vrijstaand wonen in Wijnjewoude
Ruime kennis van de lokale markt
De mooiste woningen verkocht en aangekocht
Doelgroepgericht kopen en verkopen
Actief betrokken van A - Z
Makelaars met boerenverstand
Met marketing anno nu
Aandacht voor emotionele aspecten
Ook buiten kantooruren zijn we er voor je

Wonen in Wijnjewoude


Ben je nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heb je een aankoopmakelaar Wijnjewoude nodig? Dan kun je bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wil je de waarde van jouw woning in Wijnjewoude weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kun je een kijkje nemen op de website van Wijnjewoude.

Naast Makelaar Wijnjewoude zijn wij ook actief als:

Samen aan de slag?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats