Makelaar Wijnjewoude

Zoekt u een makelaar Wijnjewoude?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Wijnjewoude die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Wijnjewoude e.o., in het Fries ‘Wynjewâld’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Wijnjewoude nodig?

Huis verkopen Wijnjewoude?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Wijnjewoude

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Wijnjewoude nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Wijnjewoude nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Wijnjewoude
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Appelscha
Verkocht
Alde Leije
Verkocht
Hemrik

Wonen in Wijnjewoude

Wijnjewoude telt zo’n 2.000 inwoners (2019). Hiermee behaalt het dorp een 4e plaats op de ranglijst qua inwoners van de Gemeente Opsterland. Het aangrenzende dorp Bakkeveen, met nog geen 100 inwoners minder, staat daarmee één plaatsje lager. Vroeger bestond Wijnjewoude uit twee streekdorpen genaamd Duurswoude en Wijnjeterp en lagen op een zandrug tussen de Tjonger en Alddjip (Koningsdiep). Pas in 1974 zijn de dorpen samengevoegd. Het is goed vertoeven voor landelijk wonen liefhebbers in Wijnjewoude. Recreëren is aantrekkelijk en de natuurrijkeomgeving is parkachtig. In de 2e helft van de 19de eeuw zijn er ten oosten van het dorp bossen geplant. De omgeving is idyllisch. Er zijn volop fiets- en wandelroutes door de prachtige natuur van de Duurswouderheide tussen Bakkeveen en Wijnjewoude. Dit heideveld is de grootste van Friesland dat veel natuurlijke dobben (pingoruïnes) heeft en een echte schaapskudde. In het ‘Jan Annebos’ ligt een sprookjesachtige Freulevijver verscholen. Op dit terrein van Staatsbosbeheer Fryslân kan heerlijk gewandeld worden op natuurpaden door het Wijnterper Schar. Watersport liefhebber? Dat komt goed uit. Wijnjewoude is gelegen aan de beroemde vaarroute ‘de Turfroute’. Een hele oude vaarroute dwars door zuidoost Friesland.

Ligging

Wijnjewoude ligt tussen de dorpen Bakkeveen en Hemrik. Gelegen aan de N31 (Oosterwolde – Drachten) en ten zuidoosten van Drachten en ten noordwesten van Oosterwolde. U rijdt in 20 minuten naar Heerenveen, drachten ligt op 15 minuten en Groningen op ongeveer 35 minuten. Wanneer u naar Leeuwarden wilt dan bent u binnen een halfuur op bestemming. Assen ligt op slechts 40 minuten rijden.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Wijnjewoude nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Wijnjewoude weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Wijnjewoude.

Naast Makelaar Wijnjewoude zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij Wijnjewoude