Mijn Buitenplaats

Buitengewoon verkopen


De verkoop van uw huis is een belangrijke stap, zeker bij een landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woning. Hoe pakt u dat aan? Wij begeleiden met plezier en professionele aandacht het verkoopproces van uw woning en streven al meer dan 15 jaar naar het beste resultaat!

  1. Makelaar Friesland

Met een 4.8 Beoordeeld

Regionaal verankerd, persoonlijk en toegewijd


Het verkopen van uw woning vraagt om een strategisch verkoopplan. Wij zetten alle mogelijke middelen in om de verkoop zo snel mogelijk te realiseren tegen de maximale prijs en bijbehorende voorwaarden. We zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt, inclusief de juiste prijs, presentatie en communicatie. Op deze manier lukt het ons telkens weer om een woning optimaal te verkopen.

Frans en Angelika vertellen

"Jullie hebben ons veel ‘zorg’ uit handen genomen, vooral de kopzorgen. Met hard werken hebben we geen probleem. Maar overal aan moeten denken en kleine lettertjes houden een mens uit z’n slaap. En als zelfs de kopers van ons huis zeggen dat wij een hele goede makelaar hadden zegt dat wel iets over jullie professionaliteit."
Mijn Buitenplaats

Zo maken wij het verschil


Wij verkopen uw woning graag samen met u. We hechten waarde aan een persoonlijke benadering. Als geboren en getogen Friezen kennen we de regio als geen ander en beschikken over een uitstekend netwerk en een grote database met woningzoekenden.

Wij bieden altijd duidelijk advies, hebben ruime kennis van zaken en werken snel. Ook buiten kantooruren staan we voor u klaar. Dankzij onze kennis van de nieuwste technologieën en onze creatieve aanpak vinden we voor elk huis een passende manier om de belangstelling van potentiële kopers te wekken. We streven naar het beste resultaat en zorgen ervoor dat u meer overhoudt aan de opbrengst van uw woning.

Mijn Buitenplaats

Wat kost het?


Om uw woning succesvol te verkopen, hanteren wij een tarief dat bestaat uit twee vaste onderdelen en het promotiepakket.

DEEL 1
Dit is een vast bedrag van €550,- als vergoeding voor de uren die wij besteden aan het te koop zetten van de woning. Dit bedrag is inclusief eenmalige verplichte leges, zoals een WWFT-check (de makelaar als Poortwachter) bij zowel verkoper(s) als koper(s), het opvragen en verwerken van gemeentelijke informatie, evenals kadastrale recherche, en het opzetten van een biedlogboek via EerlijkBieden.

DEEL 2
Onze beloning, ook wel courtage genoemd, is afhankelijk van de verkoopprijs. Ons doel is om uw huis voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen, onder voorwaarden die voor u zo gunstig mogelijk zijn.

PROMOTIEPAKKET
Het promotiepakket biedt keuzemogelijkheden tussen start, standaard of uitgebreid. Indien gewenst kunt u dit aanvullen met extra's. Wilt u weten wat er allemaal in het promotiepakket is opgenomen? Lees dan verder.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Promotiepakket


Bij het promotiepakket heeft u de keuze tussen het start-, standaard- of uitgebreide pakket. Desgewenst kunt u dit aanvullen met extra's. Wij vertellen u hier graag meer over.

Let op! Bij het vergelijken van onze promotiepakketten met die van een collega-makelaar op basis van uitsluitend de prijs, is het belangrijk te beseffen dat het verkopen van een vrijstaande woning of woonboerderij met extra ruimte, vaak meerdere bijgebouwen en een uitgestrekter perceel een meer omvattende aanpak vergt en doorgaans meer tijd in beslag neemt dan bijvoorbeeld een twee-onder-een-kap woning.

Start

€ 850,00
Online klantdossier
Begeleiding bij aanvragen energielabel
Aanschrijven woningzoekers
Professionele fotoshoot‌ (max. 25 foto's)
Plattegronden volgens NEN2580‌ (2D)
Tekst door makelaar zelf geschreven
Funda vermelding (1 jaar)‌
Digitale Brochure‌
Vermelding op mijnbuitenplaats.nl
Social Media‌ (Facebook en Instagram)
Meest gekozen

Standaard

€ 1250,00
Online klantdossier
Begeleiding bij aanvragen energielabel
Aanschrijven woningzoekers
Professionele fotoshoot  (max. 50 foto's)
Plattegronden NEN2580‌ (2D en interactief 3D)
Tekst door professionele tekstschrijver
Funda vermelding (1 jaar)‌
Digitale + print brochure‌
Vermelding op mijnbuitenplaats.nl‌
Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Mijn Bedrijf en optioneel Youtube)
6 x hoogte foto (met drone en maststatief)
2 x 360 graden foto‌

Uitgebreid

€ 2250,00
Online klantdossier
Begeleiding bij aanvragen energielabel
Aanschrijven woningzoekers
Professionele fotoshoot (onbeperkt aantal foto's)
Plattegronden NEN2580‌ (2D en interactief 3D)
Tekst door professionele tekstschrijver
Luxe Funda vermelding (1 jaar)
Digitale + print brochure
Vermelding op mijnbuitenplaats.nl‌
Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Mijn Bedrijf en Youtube)
12 x hoogte foto (met drone en maststatief)
6 x 360 graden foto‌
Uitgebreide drone-/video voor hoogte-, grond- en detailbeelden met makelaar én rode FIAT 🚗
Blikvanger Funda
Facebook/Instagram campagne 2 weken (gesponsorde doelgroep advertentie)
Mijn Buitenplaats

Verkoop op maat


Wanneer u de volledige verkoop van uw woning aan ons uitbesteedt, begeleiden wij u vanaf het eerste waardeadvies tot aan de laatste formaliteiten bij de notaris. Ook na dit proces blijft onze deur voor u open staan. Indien u al een geïnteresseerde koper voor uw woning heeft, helpen we u professioneel en zorgvuldig bij de afhandeling. Voor deze verkopers hanteren we een speciaal tarief. Welke optie u ook overweegt, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak.

Mijn Buitenplaats

Korting en maatwerk


In bepaalde situaties bestaat de mogelijkheid om deze tarieven verder te optimaliseren. Als u bijvoorbeeld kiest voor specifieke verkoopstrategieën of het bundelen van aan- en verkoop, kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen. Na een analyse van de verwachte tijdsbesparingen delen wij graag deze opties met u. Bovendien kunnen we in bepaalde gevallen een gepersonaliseerde offerte opstellen. Kiest u bijvoorbeeld voor stille verkoop, dan betaalt u niet voor de volledige promotiekosten en ontvangt u korting op de makelaarskosten.

Wilt u een rekenvoorbeeld voor uw eigen situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Mijn Buitenplaats

Tevreden klanten


In de loop der jaren hebben wij tal van huiseigenaren mogen ondersteunen bij de verkoop van hun woning. Op onze website hebben wij een speciale sectie ingericht voor hun ervaringen. Wat daar naast onze specifieke kennis vaak wordt benadrukt, is dat wij onze klanten zorgen uit handen nemen, op elk detail letten, oprecht betrokken zijn en uitstekende resultaten behalen. Overigens hebben wij uw kennis ook nodig, want niemand kent de geschiedenis en bijzonderheden van uw huis beter dan u!

Is stille verkoop iets voor u?


Denkt u eraan uw huis te verkopen en wilt u dit liever niet publiekelijk bekendmaken? Of twijfelt u nog over het beste moment om uw huis te verkopen? Dan kan stille verkoop een goede uitkomst bieden. Met stille verkoop verkopen wij uw woning als het ware achter de schermen. Er komt geen 'te koop'-bord in de tuin en het huis wordt niet op Funda geplaatst, maar wordt alleen gedeeld met mensen die serieus geïnteresseerd zijn in een aankoop. Een bijkomend voordeel van stille verkoop is dat u niet de volledige promotiekosten betaalt en korting krijgt op de makelaarskosten.

Onze belofte

Alleen het resultaat telt.
De beslissing is gevallen: u gaat uw huis verkopen. Uw wensen zijn helder: een goede prijs en de beste voorwaarden. Dat begrijpen wij als geen ander. U stelt daarom terecht hoge eisen aan uw makelaar. U en uw woning zijn uniek en verdienen een tussenpersoon die dat begrijpt en daarnaar handelt. Dankzij onze specialistische kennis heeft de markt voor landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woningen in Friesland geen geheimen voor ons.

Wij zijn de specialist die de specifieke doelgroep voor uw huis kent, weet te bereiken en te interesseren. En dat is precies wat wij u bieden.

Een optimale presentatie is uiteraard een vereiste. Wij werken daarvoor samen met professionals die elk uitblinken in hun vakgebied, of het nu gaat om fotografie, tekstschrijven, dronevideo's of artist impressions.

Specialist in buitenleven
Een mistvlaag boven het weiland, de zachte kleuren van de opkomende zon, grazende koeien, hoogstamfruitbomen waar kippen onder scharrelen... Dat is het uitzicht van het kantoor van Mijn Buitenplaats. U ziet, we praten niet alleen over het buitenleven, we leven het zelf. Daarom begrijpen we precies wat de koper van uw woning zoekt. Voeg dat bij onze deskundigheid en persoonlijke benadering, en u begrijpt waarom wij de specialist zijn in landelijk en vrijstaand wonen in Friesland.

Met een 4.8 Beoordeeld

Samen aan de slag?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats