U zoekt het landleven. U wilt vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel.

Als aankoopmakelaar in Friesland kan ik u helpen uw ideale huis te vinden in dat ‘woud’ van te koop. Of het nu gaat om een woonboerderij, landhuis, herenhuis, rentenierswoning, notariswoning, (stads)villa of misschien wel een bouwval. Als die maar op de perfecte plaats staat. Van dit soort huizen en plekjes begint mijn makelaarshart sneller te kloppen.

Ik help u risico’s te verkleinen en de kans op plezier en succes te vergroten. Ik kijk continu wat te koop is in mijn werkgebied en pik daar de krenten uit voor u. Mijn doel? Dat u zegt: “Het klopt!”. Ik houd van dit huis, deze plek en vooral… dit leven.

Hoe werkt het?

In grote lijnen komt het hier op neer: ik begin met de diagnose: uw rationele en emotionele wensenlijstje. Dan volgt het zoeken en bezichtigen. Ik zorg voor vooronderzoek. Komt de keuze dichterbij, dan duik ik voor u in bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, milieuaspecten enzovoort. Bouwkundige keuring nodig? Regel ik. Ik voer de onderhandelingen voor u, controleer de koopakte en de leveringsakte. Kortom: het hele proces. Maar als u wilt kunt u mijn dienstverlening beperken tot bepaalde onderdelen.

Wat kost het?

Ik zeg altijd: het gaat er niet om wat ik kost, maar wat ik voor u opbreng. En dat kan snel in de duizenden euro’s lopen. Mijn doel is dat u uw droomhuis koopt voor de laagst mogelijke koopprijs tegen de beste voorwaarden.
Mijn beloning bestaat uit een basisbedrag van € 995,- plus 10% van mijn onderhandelingsresultaat.
Van iedere € 1.000,- waarmee de koopprijs omlaag gaat, is dus € 900,- voor u en € 100,- voor mij.

Een rekenvoorbeeld

Tabelkoop
Vraagprijs 300.000,-
Mijn onderhandelingsresultaat-15.000,-
Uw definitieve koopprijs285.000,-
Basiscourtage-995,-
Aangevuld met 10% van € 15.000,--1.500,-
Totale courtage2.495,-
(incl. BTW)

Hoe beter ik voor u onderhandel, hoe meer u en ik beide verdienen. Betreft het een nieuwbouwhuis of een huis met vaste koopprijs en is er geen onderhandeling mogelijk, dan stellen we in overleg mijn vergoeding vast met een minimum van €2.450,-. Dat geldt uiteraard ook in andere afwijkende situaties. Iedere opdracht is tenslotte uniek en vraagt om een offerte op maat.

Ik wil ook mijn nieuwe huis kopen met Beke. Contact opnemen

Zoekt u een verkoopmakelaar in Friesland? Lees ook: Mijn huis verkopen met Beke

Nijeholtpade

Binnenweg 15 Nijeholtpade

Oudemirdum

Jan Schotanuswei 86 Oudemirdum

Tijnje

Warrewei 74 Tijnje

Hoornsterzwaag

Tsjerkepaed 8 Hoornsterzwaag

Veenhoop

Kraenlânswei 33 Veenhoop

Skingen

Buorren 25 Skingen

Lippenhuizen

Tjalling Harkeswei 7 Lippenhuizen

Ik wil ook mijn nieuwe huis kopen met Beke. Contact opnemen