(⏰ leestijd: 3 minuten)

Krenten uit de pap
U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat! Kortom, ons makelaarshart gaat sneller kloppen van bijzondere huizen én plekjes!

Waarom we weten wat we doen  
Niet voor niets roept onze slogan ‘liever dauw dan diesel’ sinds jaar en dag enthousiaste reacties op bij onze klanten. Hij verwoordt precies waar zij naar op zoek zijn. Naar rust, ruimte en vergezichten. Naar het buitenleven, het ervaren van de seizoenen, genieten van het erf. Onthaasten op je eigen plek, thuiskomen in je unieke paradijsje. Wij begrijpen die wens. Het is hoe wij zelf leven. We zien ook hoe blij onze klanten zijn. Met hun nieuwe plek, maar ook met onze dienstverlening. Want er komt zoveel kijken bij de aankoop van een huis uit de buitencategorie. Wij zagen wat onze klanten niet hadden gezien, hadden het hele proces onder controle en namen hen werk en zorgen uit handen. We kozen de juiste strategie bij de onderhandelingen. We wisten het unieke van het huis en situatie in de markt te vertalen naar een reëel bod. Kortom, we deden waar we goed in zijn.

Aankopen is een specialisme
En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit statistieken blijkt dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Met een aankoopmakelaar verzekert u zich bovendien van een gelijkwaardige partij in de onderhandelingen. Onderhandelen is een vak apart. Mijn Buitenplaats Makelaardij beheerst dat vak, staat sterk in z’n schoenen, is voorbereid op de volgende stap van de andere partij. Dat voordeel gunt u zichzelf toch zeker? Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Mijn Buitenplaats Makelaardij kijkt verder …
Het buitenleven is meer dan een mooi landschap of een fijne woonomgeving. Buiten wonen geeft veel vrijheid en zelfstandigheid, maar brengt ook de nodige regels met zich mee. Door onze kennis en ervaring weten wij waar de voetangels en klemmen kunnen zitten. Kopers hebben een onderzoeksplicht en die nemen wij uiterst serieus! Wij doen onderzoek en zorgen ervoor dat u over de juiste informatie beschikt om een beslissing te kunnen nemen. Daarmee helpen we u de risico’s te verkleinen en de kans op plezier en succes te vergroten. Wanneer u zegt: ‘Het klopt! We hebben het huis en de plek gevonden om het leven te leiden waar we van houden’, hebben we allebei ons doel bereikt.

Wat kost het?
Ons doel is dat u uw droomhuis koopt voor de laagst mogelijke koopprijs tegen de beste voorwaarden.

Het basisbedrag bedraagt € 2.750,- plus 5% van het onderhandelingsresultaat. Deze beloning is gebaseerd op een gerichte aankoop. Dit wil zeggen de eerst bekeken woning wordt gekocht. Bij elke volgende bezichtiging wordt € 295,- in rekening gebracht en tussentijds gefactureerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.

Rekenvoorbeeld

Tabelkoop
Vraagprijs 600.000,-
Onderhandelingsresultaat-20.000,-
Uw definitieve koopprijs580.000,-
Beloning-2.750,-
Aangevuld met 5% van € 20.000,--1.000,-
Totale courtage3.750,-
(incl. BTW)

Ik wil ook mijn nieuwe huis kopen met Beke. Contact opnemen

Luinjeberd

Luinjeberd

Terwispel

Terwispel

Heerenveen

Heerenveen

Appelscha

Appelscha

Waaksens

Waaksens

Ik wil ook mijn nieuwe huis kopen met Beke. Contact opnemen