Makelaar Frieschepalen

Zoekt u een makelaar Frieschepalen?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Frieschepalen die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Frieschepalen e.o., in het Fries ‘Fryske Peallen’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Frieschepalen nodig?

Huis verkopen Frieschepalen?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Frieschepalen

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Frieschepalen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Frieschepalen nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Frieschepalen
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Frieschepalen e.o.

Verkocht
Appelscha
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Jubbega

Wonen in Frieschepalen

Frieschepalen wordt in de volksmond een klein dorp genoemd. Met iets meer dan 1.000 inwoners (okt. 2019) is het dan ook een gemoedelijk maar fijn dorpje. Siegerswoude, dat nog geen 3 kilometer verder ligt, is met 830 inwoners nog kleiner. Het dorp ligt ten noordoosten van de Gemeente Opsterland en ligt tegen de grens met provincie Groningen en de dorpen Ureterp en Siegerswoude. In de 18e eeuw is Frieschepalen ontstaan als ontginningsdorp in het hoogveengebied. In de naam zit ‘palen’ verwerkt. Met deze dorpsnaam wordt verwezen naar de grenspalen langs de grens met Groningen. In 1953 is Frieschepalen een zelfstandig dorp geworden. Voor die tijd maakte het deel uit van het aangelegen dorp Siegerswoude. Omstreeks 1660 werd naar Bakkeveen de ‘Grote Veenvaart’ gegraven om de venen in het noordoosten van Opsterland te kunnen exploiteren. Langs deze vaart stond een herberg en een paar huizen. Door de uitgraving van de vaart is er daarna een ophaalbrug en verlaat gerealiseerd. Inmiddels is deze vaart al geruime tijd gedempt en is het een hoofdader geworden genaamd ‘Tolheksleane’ die dwars door het dorp loopt. Aan weerszijden een laan met prachtige oude eiken en bebouwing met voornamelijk vrijstaande woningen, een kerkje uit 1928 en een paar boerderijen. Een pittoresk geheel waar het fijn wonen is, goed is om te werken en om tot rust te komen. Frieschepalen staat synoniem voor een prachtige natuur, weilanden en vergezichten.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Drachten – Groningen) en aan de N31 (Drachten – Hoogersmilde), maakt dat Frieschepalen gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 30 minuten bent in Groningen, 20 minuten in Heerenveen, 25 minuten in Joure of in 35 minuten rijdt u naar Leeuwarden. Ook Assen is slechts een goed half uur rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Frieschepalen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Frieschepalen weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Frieschepalen.

Naast Makelaar Frieschepalen zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij Frieschepalen