Mijn Buitenplaats

Download brochure


Download onze unieke aan- & verkoopstrategie brochure: Huis aan- & verkopen. Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis. Huizen en mensen die uniek zijn, vragen een individuele en persoonlijke benadering.

Ja, ik wil graag de brochure ontvangen


  1. Brochure
Mijn Buitenplaats

De kogel is door de kerk


Je hebt besloten jouw huis te verkopen. Dat betekent het einde van een, soms lang, beslisproces én tegelijkertijd de start van een nieuw traject: het ‘verkoopklaar’ maken van het huis. En dat is best een klus! Het betekent niet alleen het nodige opknap- en opruimwerk, het is ook een emotioneel proces.

Er wordt een fotoshoot georganiseerd en je bereidt zich voor op bezichtigingen. Dat is eenvoudig gezegd in één zinnetje, maar er gaat heel wat achter schuil. Dat realiseren wij maar al te goed! Ik merk het ook bij ieder verkoopproces.

Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

We willen helemaal niet weg...


Het is een uitspraak die wij regelmatig horen van mensen die hun huis willen verkopen. Maar dat woordje ‘willen’ klopt niet helemaal. Ze willen namelijk eigenlijk níet: niet verkopen, niet weg van die plek, niet weg uit het huis. Maar ze vinden dat het tijd wordt.

Een moeilijke beslissing is het. Een heel proces. Een dilemma waar mensen vaak al jaren over nadenken voordat ze ons bellen voor een afspraak. Het is niet niks om de plek achter te laten waar je soms al tientallen jaren woont. Waar de kinderen zijn geboren en opgegroeid. Waar zoveel geschiedenis ligt. Waar je grondig op moet ruimen om alles netjes te maken voor de foto’s voor de verkoopbrochure en voor internet. Het is moeilijk om alles door je handen laten gaan en te beslissen of het kan blijven, weg moet of dat je er nog iemand een plezier mee kunt doen.

Wanneer ze dan bij ons komen, is de beslissing gevallen. Ze zijn verkopers geworden. It sil heve! Maar ook dan zijn er vaak nog moeilijke momenten en dat is begrijpelijk. We nemen daar de tijd voor. Stap voor stap pakken we alles aan. En meer en meer raken de verkopers er aan gewend dat het huis straks niet meer van hen is en dat ergens anders een nieuwe plek op ze wacht. Voorzichtig beginnen ze daar plannen voor te maken. En op een gegeven moment is het zover: het huis is verkocht en er volgt een verhuizing. Wanneer ze op hun nieuwe plek zitten, spreken wij onze klanten vaak weer. En wat horen we ze dan zeggen? ‘Hadden we het maar veel eerder gedaan.’

De voordelen

Dé makelaar voor landelijk en/of vrijstaand wonen
Optimale verkooppresentatie
Uitstekende fotografie
Doelgroepgericht verkopen
Aandacht voor de emotionele aspecten
Verkoopteksten met sfeer en gevoel
Makelaars met boerenverstand
Marketing anno nu
Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Froukje vertelt

“Vanaf het eerste moment klikte het met Beke. Zij hielp ons met alle rompslomp die het kopen van een huis met zich meebrengt en hield ons voortdurend scherp. En het kroontje was haar onderhandelingsresultaat. De samenwerking met Beke heeft ons naast veel rust ook veel geld opgeleverd!”
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats