Makelaar Beetsterzwaag

Zoekt u een makelaar Beetsterzwaag?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Beetsterzwaag die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Beesterzwaag e.o., in het Fries ‘Beetstersweach’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Beetsterzwaag nodig?

Huis verkopen Beetsterzwaag?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Beetsterzwaag

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Beetsterzwaag nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Beetsterzwaag nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Beetsterzwaag
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Beetsterzwaag e.o.

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Appelscha
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Alde Leije
Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Tijnje

Wonen in Beetsterzwaag

Met bijna 3.600 inwoners (2019) is Beetsterzwaag één van de grotere dorpen van Opsterland. Op nog geen 10 minuten met de auto ligt het dorp Drachten ten zuiden gelegen. Het karaktervolle dorp Beetsterzwaag vindt u aan de rand van de Friese Wouden. Het stijlvolle, sfeervolle en bosrijke dorp was vroeger een dorp met status en aanzien. Vandaag de dag staat Beetsterzwaag ook wel bekend als het ‘Wassenaar van het Noorden’. In de Hoofdstraat zijn meerdere monumentale panden en tuinen te vinden waarvan minimaal drie meer dan een halve eeuw oud zijn. Dit getuigt dan ook dat er vroeger rijke adellijke bewoners waren in de 18e een 19e eeuw. Vroeger waren de grote tuinen bij de landgoederen niet open voor publiek. Tegenwoordig is dit vrij toegankelijk. Het dorp telt maar liefst 46 rijksmonumenten. Vandaag de dag is het een dorp ‘op stand’ dat modern en springlevend is. Vroegere rijkdommen gecombineerd met het aantrekkelijke moderne van nu: hippe restaurants, kwalitatief goede winkels en boetieks, volop prachtige fiets- en wandelmogelijkheden in de bossen en genoeg kunstgaleries. Verder kunt er naar de tandarts, uw kinderen naar de basisschool brengen en boodschappen doen bij de Poisz. Aan ondernemers niet te kort. Er zijn meerdere commerciële clubs actief waardoor ondernemen extra aantrekkelijk maakt. Sportliefhebber? Ga op scouting, voetbal, tennis, golf of loop vele fijne kilometers in de bossen.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Beetsterzwaag bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Beetsterzwaag nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Beetsterzwaag weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Beetsterzwaag.

Naast Makelaar Beetsterzwaag zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij in Beetsterzwaag