Mijn Buitenplaats

Makelaar Tijnje nodig?


Zocht je via Google naar een makelaar Tijnje? Uiteraard zijn er genoeg makelaars in Tijnje en omgeving, maar naar onze bescheidenheid zijn er geen makelaars die dezelfde unieke werkwijze hanteren als wij dat doen. Leest hieronder verder wat wij als makelaar in Tijnje voor jou kunnen betekenen.

  1. Makelaar Tijnje

Met een 4.8 Beoordeeld

Bij welke makelaar voel jij je thuis?


Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk en hecht team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.

Mijn Buitenplaats

Zoek je een makelaar Tijnje?


Gaat jouw voorkeur uit naar een makelaar in Tijnje die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woningen in Tijnje wel aan? Dan zit je hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt je een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om jouw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Tijnje e.o., in het Fries ‘De Tynje’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje.

Huis verkopen Tijnje?


Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht. Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Dé voordelen

Dé makelaar voor landelijk & vrijstaand wonen in Tijnje
Ruime kennis van de lokale markt
De mooiste woningen verkocht en aangekocht
Doelgroepgericht kopen en verkopen
Actief betrokken van A - Z
Makelaars met boerenverstand
Met marketing anno nu
Aandacht voor emotionele aspecten
Ook buiten kantooruren zijn we er voor je

Wonen in Tijnje


Ben je nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heb je een aankoopmakelaar Tijnje nodig? Dan kun je bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wil je de waarde van jouw woning in Tijnje weten? Maak dan gebruik van onze waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt u een kijkje nemen op de website van Tijnje.

Naast Makelaar Tijnje zijn wij ook actief als:

Samen aan de slag?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats