Makelaar Tijnje

Zoekt u een makelaar Tijnje?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Tijnje die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Tijnje e.o., in het Fries ‘De Tynje’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Tijnje nodig?

Huis verkopen Tijnje?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Tijnje

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit statistieken blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Tijnje nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Tijnje nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Tijnje
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Tijnje e.o.

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Appelscha

Wonen in Tijnje

Met ruim 1.500 inwoners (2019) staat het dorp Tijnje in de middenmoot als het gaat om inwonersomvang van de Gemeente Opsterland. Lippenhuizen, dat zo’n 9 km verder gesitueerd is, komt daarmee één plaatsje onder Tijnje te staan. Lippenhuizen telt namelijk ongeveer 1.300 inwoners. Het dorp ligt ten Westen van Gorredijk en Terwispel en ligt ongeveer 16 kilometer ten noordoosten van Heerenveen. Tijnje is een echt ‘woondorp’ en is westelijk gelegen in het veenweidegebied van Opsterland. Natuurgebied “De Deelen” ligt op een steenworp afstand van het dorp en is beschut tussen bomen. Heerlijk wandelen door de natuur is geen probleem. Voor de dagelijkse boodschappen richt men zich tot Gorredijk en Akkrum. Het voorzieningsniveau is gemiddeld. Daarentegen bruist het centrum van activiteiten. Het is met recht fijn wonen in Tijnje. Door het weids strekkende gebied kun je er zowel landelijk en ‘dorpswonen’. Er is een basisschool te vinden en aan sport komt u niet te kort.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Tijnje bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Tijnje nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Tijnje weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt u een kijkje nemen op de website van Tijnje.

Naast Makelaar Tijnje zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij in Tijnje
Makelaar Tijnje nodig?