Makelaar Lippenhuizen

Zoekt u een makelaar Lippenhuizen?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Lippenhuizen die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Lippenhuizen e.o., in het Fries ‘Lippenhuzen’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Lippenhuizen nodig?

Huis verkopen Lippenhuizen?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Lippenhuizen

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Lippenhuizen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Lippenhuizen nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Lippenhuizen
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Lippenhuizen e.o.

Verkocht
Tijnje
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Terwispel
Aangekocht
Lippenhuizen
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tjalleberd
Verkocht
Hemrik

Wonen in Lippenhuizen

Met zo’n 1.300 inwoners (okt. 2019) is Lippenhuizen, een dorp in de Gemeente Opsterland, een middenmoter als het gaat om inwonersaantal. Het dorp komt hiermee op plaats 8 van de in totaal 16 dorpen van de gemeente. Langezwaag, een dorp dat zo’n 10 km verder ligt, komt daarmee één plaatsje lager te staan. Namelijk met iets meer dan 1.000 inwoners. Lippenhuizen ligt ten noorden van Jubbega en ten oosten van Gorredijk. De buurtschappen Welgelegen, Vosseburen en Haneburen vallen ook onder dit dorp. Van oorsprong is het dorp een boerendorp en luisterde vroeger naar de naam ‘Kobunderhuizen’. Naast de verbinding met het centrumdorp Gorredijk en mede door de verbinding van de prachtige vaartroute ‘De Turfroute’, die dwars door Zuidoost-Fryslân loopt, is het dorp ook verbonden aan Terwispel en de Hemrik. Per fiets of te voet laat het prachtige Friese landschap van Lippenhuizen zijn ware aard zien. Rust, ruimte en natuurrijk. Vergezichten waar u de zon ziet opkomen en ondergaan. Heideveld ‘Liphústerheide’ dat langs het Alddjip loopt is ontzettend in trek bij bewoners en natuurliefhebbers. Met recht een dorp voor (natuur)liefhebbers waar u kunt wonen en werken.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Joure – Groningen) en aan de N31 (Drachten – Leeuwarden), maakt dat Lippenhuizen bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Lippenhuizen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Lippenhuizen weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Lippenhuizen.

Naast Makelaar Lippenhuizen zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij Lippenhuizen