Makelaar Nij Beets

Zoekt u een makelaar Nij Beets?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Nij Beets die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Nij Beets e.o., in het Fries ‘Nij Beets’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Nij Beets nodig?

Huis verkopen Nij Beets?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Nij Beets

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Nij Beets nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Nij Beets nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Nij Beets
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Nij Beets e.o.

Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tjalleberd
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Tijnje

Wonen in Nij Beets

In Nij Beets wonen vandaag de dag (okt. 2019) bijna 1.700 inwoners. Hiermee komt het dorp uit de Gemeente Opsterland op plaats 6 qua aantal inwoners. Tijnje, dat zo’n 6 km verder ligt, komt daarmee één plaatsje onder Nij Beets te staan. Tijnje telt namelijk zo’n 1.550 inwoners. Het Polderhoofdkanaal, dat in juli 2015 opnieuw is geopend, loopt dwars door het dorp. Hierbij is de oude verbinding hersteld tussen het Nationaal Park De Álde Feanen en de Turfroute. Door deze fantastische verbinding is Nij Beets zeer in trek geworden bij watersportliefhebbers. Boottochten worden vanuit ‘It Damshûs’ en het ‘Sudergemaal’ georganiseerd. Een oude houten boot waar vroeger turf mee werd gevoerd, genaamd ‘De Lytse Turfbok’, vaart een prachtige route door een mooi stuk natuur. Via het sprookjesachtige benedenloop Alddjip (Koningsdiep) wordt een deel van de Turfroute gevaren en De Deelen. De Deelen, op steenworp afstand van Nij Beets, is een prachtig natuurreservaat waar heerlijk gewandeld kan worden. Nij Beets wordt omgeschreven als een jong streekdorp, ooit gesticht door veenarbeiders. Het huidige dorp staat op het oude grondgebied waar ooit het oude dorp ‘Beets’ bestond. Het is aangenaam wonen in Nij Beets. In het dorp wonen relatief veel jonge gezinnen met kinderen en jongeren. Nij Beets wil een dorp voor jong en oud zijn en kent twee basisscholen.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Heerenveen – Drachten) en tussen de A32 (Heerenveen – Leeuwarden) en de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Nij Beets bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 35 minuten bent in Groningen, 20 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Assen is zo’n 45 autominuten rijden.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Nij Beets nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Nij Beets weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Nij Beets.

Naast Makelaar Nij Beets zijn wij ook actief als: