Mijn Buitenplaats

Taxatie - Deskundig, betrouwbaar & vlot


Deskundig, betrouwbaar & vlot: naast dat Ankje taxaties uitvoert in opdracht van particulieren, doet zij dit ook veel in opdracht van banken, hypotheekverstrekkers en financiële tussenpersonen.

Ja, ik nodig jullie uit!


 1. Taxatie

Met een 4.8 Beoordeeld

Het taxatierapport


Heeft u een taxatierapport nodig? Dan bent u bij Ankje Pietersma in goede handen! Naast dat Ankje taxaties uitvoert in opdracht van particulieren, doet zij dit ook veel in opdracht van banken, hypotheekverstrekkers en financiële tussenpersonen.

Taxeren in het buitengebied is anders…

... het is een vak apart. Het buitenleven is meer dan een mooi landschap of een fijne woonomgeving. Buiten wonen geeft u veel vrijheid en zelfstandigheid, maar brengt ook de nodige regels met zich mee. Niet voor niets hebben wij deze bijzondere markt als specialisatie gekozen. Door de jaren heen hebben wij dan ook al de mooiste plekjes en huizen mogen taxeren. En daar zijn we goed in. Niet ieder makelaarskantoor heeft de kennis, kunde en wijsheid in huis om uw meest kostbare bezit op de juiste waarde te zetten. Sinds jaar en dag heeft taxateur Ankje de nodige ervaring opgedaan in deze bijzondere markt van landelijk wonen en/of vrijstaand wonen.

Ter afsluiting: heeft u toch de stille behoefte om uw woning te verkopen? In de meeste gevallen heeft u dan geen kostbaar taxatierapport nodig. Wij komen graag langs voor een realistische waardebepaling. We geven u het advies dat u nodig heeft en helpen u op weg naar een zorgeloze verkoop.

De voordelen

Laag all-in tarief € 699,-
Deskundig advies
Gedegen gevalideerde (NWWI, NHG) taxaties
Heldere onderbouwde rapporten
Zeer vlotte behandeltijd
Acceptatie door alle financiële instellingen
Geen verborgen kosten
Geen toeslag voor verbouwing
Geen toeslag voor appartement
Meer dan 20 jaar ervaring
Mijn Buitenplaats

Wat kost een taxatie?


Ankje rekent een tarief van € 699,- all-in. Ongeacht of er een verbouwing mee gewaardeerd moet worden, of het een appartement of nieuwbouwwoning betreft. Geen onverwachte kosten, wel zo duidelijk.

Mijn Buitenplaats

Waar heeft u een taxatie voor nodig?


Een taxatie kunt u nodig hebben voor uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld in verband met:

 • verkoop

 • aankoop

 • hypotheek

 • verbouwing

 • oversluiten

 • echtscheiding

 • overlijden

 • fiscale redenen

 • aanvraag 2e hypotheek

 • specifieke overdrachten zoals een schenking of successie

Mijn Buitenplaats

Werkgebied


Taxateur Ankje is bevoegd registertaxateur (RT) en staat ingeschreven in de registers van NRVT en Vastgoedcert. Ook is Ankje erkend door het validatie-instituut NWWI. Daarmee voldoen haar taxatierapporten aan de officiële eisen van alle geldverstrekkers en ook die van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Kortom, bij Mijn Buitenplaats Makelaardij bent u aan het juiste adres als het gaat om betrouwbare taxaties. De samenwerking met onze taxateur Ankje Pietersma is als gecertificeerd taxateur bevoegd om woningen te taxeren. Wilt u ons inschakelen om een taxatie uit te laten voeren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats