Gemeente Opsterland

Zoekt u een makelaar Gemeente Opsterland?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Gemeente Opsterland die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Gemeente Opsterland, in het Fries ‘Opsterlân’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Opsterland nodig?

Huis verkopen in Gemeente Opsterland?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Maar ook kerken, oude scholen en molens behoren tot onze specialisme. Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Gemeente Opsterland

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar uit Opsterland nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Opsterland nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Opsterland
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Gemeente Opsterland e.o.

Verkocht
Jubbega
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tzum
Aangekocht
Tijnje

Wonen in Opsterland

Opsterland is een gemeente in het hart van de provincie Friesland en telt bijna 30.000 inwoners (okt. 2019). Deze gemeente bestaat uit slechts 16 dorpen. Van heel groot tot heel klein. Gorredijk is met bijna 7.500 inwoners het grootste dorp en daarmee ‘centrumdorp’. Olterterp is met slechts 80 inwoners het kleinste dorp. Naast de 16 dorpen maken ook 23 buurtschappen deel uit van de gemeente. Wonen in Opsterland is enorm populair gezien de centrale ligging in de provincie. Kenmerkend voor de Opsterland is de rust, ruimte en vrijheid. Veel natuur zoals bos, water en heide voeren hier de boventoon. Dat de Gemeente Opsterland lang terug de tijd in gaat bewijst zich door een gevonden “vuistbijl van Wijnjeterp” in 1939. Meer dan 150.000 jaar voor Christus liepen er al mensen rond in dit gebied. Het duurde dan tot zo`n 15.000 jaar voor Christus voordat weer iets werd vernomen van menselijke aanwezigheid. Vanaf die tijd volgen de culturen elkaar op, waarvan allerlei stenen gereedschappen, een enkel bronzen voorwerp en scherven aardewerk te zien zijn in het Fries Museum. Museum Opsterland in Gorredijk heeft naast de vuistbijl van Wijnjeterp onder andere zwerfstenen en artefacten in de vaste tentoonstelling over geologie en archeologie. Het hedendaagse Opsterland kenmerkt zich onder andere door de fraaie bossen rond Beetsterzwaag, Olterterp, Wijnjewoude en Bakkeveen. Maar ook veel weilanden rondom Terwispel, Tijnje, Gorredijk, Lippenhuizen en Langezwaag.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Opsterland bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar uit Opsterland nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Opsterland weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over deze gemeente kunt u een kijkje nemen op de website van de Gemeente Opsterland.

Als makelaar zijn wij actief in alle dorpen van Gemeente Opsterland:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij die actief is in Opsterland