Mijn Buitenplaats

Over ons


Friezen met hart voor de zaak. Aangenaam. Wij zijn Beke en Jan Douwe Hendriksma. Moeder en zoon. Wij zijn Mijn Buitenplaats Makelaardij.

  1. Over Ons

Met een 4.8 Beoordeeld

Bij welke makelaar voelt u zich thuis?


Dankzij onze familieband én onze gedeelde liefde voor het vak vormen we een sterk en hecht team. Onze inzet en deskundigheid zijn dan ook tot ver buiten ons werkgebied bekend.

Een sterke familieonderneming

  • Aandacht voor uw persoonlijke verhaal

  • Geen poespas, maar 
een helder advies

  • Volledige inzet voor optimaal resultaat

Mijn Buitenplaats

Nuchter


Wij zijn nuchtere Friezen met hart voor de zaak. Ervaren makelaars die de stappen van het aan- en verkoopproces tot in detail in de vingers hebben. Wij zijn vernieuwend in marketing, maar vergeten niet ons boerenverstand te gebruiken. Kortom: onze deskundigheid en persoonlijke benadering gaan hand in hand. De mooie beoordelingen van onze klanten laten zien dat zij dit waarderen.

Mijn Buitenplaats

Passie


Wij hebben een passie voor landelijke, vrijstaande eengezinswoningen, woonboerderijen, wâldhúskes, (woud)boerderijtjes en boerenspultsjes. Maar ook rentenierswoningen, notariswoningen, pastorieën en/of andere type vrijstaande woningen. Van klein tot groot, van oud tot nieuw. Niet voor niets kozen wij deze bijzondere markt als specialisatie. Door de jaren heen hebben wij dan ook mooie landelijke en/of vrijstaande huizen en plekjes verkocht en aangekocht in Friesland.

Mijn Buitenplaats

Wortels


Waar onze bevlogenheid vandaan komt? Simpel. Geboren en getogen op het Friese platteland: hooi van het land halen, kalfjes zien opgroeien, slootje springen en helpen op de boerderij. Niet voor niets noemen klanten ons #demooieplekjesmakelaar.

Mijn Buitenplaats

Liever dauw dan diesel


Een eigen plek. Een thuis. Want eigen haard is goud waard. Uw woonwensen zijn uniek, en uw huis is dat ook. Dat vereist een persoonlijke en individuele benadering, en dat is precies wat wij u bieden. Voeg dat samen met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis van hedendaagse marketing, en u komt uit bij dé makelaar van landelijk gelegen en/of vrijstaande (dorps)woningen in Friesland. Van klein tot groot, van oud tot nieuw.

Onze mensen


Mijn Buitenplaats

Beke

Makelaar en moeder van Jan Douwe

Mijn Buitenplaats

Jan Douwe

Kandidaat Makelaar en zoon van Beke

Mijn Buitenplaats

Anne-Marie

Tekstmaker ✍️

Mijn Buitenplaats

Guusje

Huis-/tuin-/erfstyliste 🖼

Mijn Buitenplaats

Bote

Manusje van alles 💪 (én man van Beke)

Samen aan de slag?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats