Makelaar Jonkersland

Zoekt u een makelaar Jonkersland?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Jonkersland die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Jonkersland e.o., in het Fries ‘Jonkerslân’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Jonkersland nodig?

Huis verkopen Jonkersland?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Jonkersland

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Jonkersland nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Jonkersland nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Jonkersland
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno 2020
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Jonkersland e.o.

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Tijnje
Aangekocht
Tijnje

Wonen in Jonkersland

Slechts 300 inwoners (okt. 2019) telt het kleine dorpje Jonkersland, gelegen aan de zuidrand van de Gemeente Opsterland. Zoals in elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn. Als het gaat om inwonersaantallen dan staat Olterterp stipt op nummer 1. Slechts 80 inwoners kent dit kleine dorpje. Van buurtschap naar zelfstandig dorp. Oorspronkelijk hoorde Jonkersland bij Langezwaag maar werd pas in 1988 opgesplitst waarna het gevormd werd tot een echt eigen dorp. Het dorp wordt omschreven als een streekdorp zonder een duidelijk dorpscentrum. Het dorpshuis en een basisschool vormen nu de basis als ‘dorpscentrum’. Slechts 300 inwoners en toch 18 werkgroepen, verenigingen en commissies. Deze actieve bevolking houdt zich dan ook vooral bezig met de leefbaarheid van het dorp. Wie Friesland zegt, zegt weilanden, ruimte en natuur. De vele wandel- en fietsroutes maakt Friesland daarom erg gewild. Mede daardoor is Jonkersland, gezien de bosrijke omgeving, opgenomen in diverse officiële fietsroutes die via Beetsterzwaag naar Oranjewoud leiden, door prachtige veengebieden van Hoornsterzwaag naar Jubbega. Voor de dagelijkse voorzieningen is men aangewezen tot centrumdorp Gorredijk dat binnen 10 minuten te bereiken is. Daar kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen, sport of voor een lekker hapje eten. Jonkerslân (in het Fries) staat voor rust en ruimte. Landelijk wonen liefhebbers gaan watertanden van dit fijne dorpje waarbij weilanden de hoofdnoot zijn van de dagelijkse vergezichten.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Jonkersland bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Jonkersland nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Jonkersland weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Naast Makelaar Jonkersland zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij actief in Jonkersland