Makelaar Siegerswoude

Zoekt u een makelaar Siegerswoude?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Siegerswoude die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Siegerswoude e.o., in het Fries ‘Sigerswâld’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Siegerswoude nodig?

Huis verkopen Siegerswoude?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Siegerswoude

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Siegerswoude nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Siegerswoude nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Siegerswoude
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Siegerswoude e.o.

Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Alde Leije
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Tijnje

Wonen in Siegerswoude

Klein kunt u het dorp Siegerswoude wel noemen. En dat te bedenken dat het nog niet heel lang (1953) geleden is dat het een zelfstandig dorp is geworden, losgekomen van het Opsterlandse dorp Frieschepalen. Siegerswoude telt op dit moment +/- 830 inwoners (okt. 2019) en valt daarmee in de categorie ‘kleinste dorpen’ van de gemeente. Hemrik, dat zo’n 12 kilometer verder de provincie in ligt, staat één plaatsje lager. Dit dorp telt zo’n 760 inwoners. De buurtschappen ‘De Friese Wilp’ en ‘Voorwerk’ vallen onder Siegerswoude, een dorpskern die overloopt in het Groningse dorp De Wilp. Siegerswoude is gelegen in het zuidelijke deel van de Friese Wouden, grenzend aan Groningen en ten oosten van Ureterp, ten zuiden van De Wilp en ten noorden van Bakkeveen. De spreiding van het dorp is weids en bestaat uit bewoning langs verschillende wegen zoals ‘Van Akenwei, Bremerwei, Foarwurk en Binnenwei. Hierdoor is er niet een echte ‘dorpskern’. Door de enorm gunstige ligging wonen hier vooral veel forensen. Zo werkte nog niet heel lang geleden bijna 75% van de inwoners buiten de Gemeente Opsterland.

Ligging

Gelegen aan de (A7 Groningen – Drachten) en aan de N31 (Hoogersmilde – Drachten), maakt dat Siegerswoude gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 30 minuten bent in Groningen, 20 minuten in Heerenveen, 25 minuten in Joure of in 35 minuten rijdt u naar Leeuwarden. Ook Assen is slechts een goed half uur rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Siegerswoude nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Siegerswoude weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Siegerswoude.

Naast Makelaar Siegerswoude zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij Siegerswoude