Makelaar Bakkeveen

Zoekt u een makelaar Bakkeveen?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Bakkeveen die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Bakkeveen e.o., in het Fries ‘Bakkefean’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Bakkeveen nodig?

Huis verkopen Bakkeveen?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Bakkeveen

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Bakkeveen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Bakkeveen nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Bakkeveen
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Bakkeveen e.o.

Verkocht
Appelscha
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje

Wonen in Bakkeveen

Net geen 2.000 inwoners (2019) telt het prachtige dorp Bakkeveen. Het dorp ligt centraal in de Gemeente Opsterland en ligt op korte afstand van Drachten. Bij Bakkeveen horen nog twee kleine buurschappen Allardsoog en Waskemeer. Nij Beets, dat zo’n 25 kilometer verder ligt, komt qua inwonersaantal één plaatsje onder Bakkeveen te staan. Namelijk met zo’n 1.700 inwoners. Door de centrale ligging, het drie provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe, is Bakkeveen enorm populair om te wonen. Maar ook om te werken, te ondernemen en om te recreëren. Een prachtig stukje Friesland met ongerepte natuur waar bos, heide en duinen de boventoon voeren. Het is een fijn dorp om te fietsen of om te wandelen. Een multifunctioneel dorp waarbij alle voorzieningen voor de hand zijn. Het centrum bruist van activiteit. Allerlei leuke lokale winkeltjes maar ook grotere bedrijven zijn hier te vinden. Vlakbij Bakkeveen liggen de Bakkenveense Duinen. Dit is nog een ‘oud’ stukje natuur waar heide- en bosgebied onaangetast is door de veenontginning in de 19e eeuw. Vanuit de enige schaapskooi in Friesland wordt de aangrenzende heide van Allardsoog en de heide van Bakkeveen door een schaapskudde begraasd.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Drachten-Groningen) en aan de N381 (Appelscha-Drachten), maakt dat Bakkeveen bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 35 minuten bent in Groningen, 30 minuten in Heerenveen of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uur rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Bakkeveen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Bakkeveen weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Bakkeveen.

Naast Makelaar Bakkeveen zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij in Bakkeveen