Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Daan en Corine


Beke is zeer goed geïnformeerd

5

  1. Daan En Corine

Beke heeft ons geholpen met de aanschaf van onze droom. Wij hebben bij Beke goed kunnen aangeven wat onze eisen en plannen waren, daarbij heeft ze ons heel goed kunnen adviseren over hoe we onze zoektocht konden aanpakken. Toen we een prachtige kans hadden gevonden, was het dankzij de expertise van Beke dat we durfden over te gaan op het doen van bod. Wij durven zelfs te beweren dat zonder de expertise van Beke we deze kans niet hadden gegrepen.

Beke is zeer goed geïnformeerd, durft door te vragen aan de potentiële verkopers, en zorgt ervoor dat alle details glashelder zijn over jouw droom. Het is werkelijk waar, als ik zeg dat de door ons gekozen notaris te Heerenveen zelfs hun lof over Beke uitspraken, waarbij ze aangeven dat alle documenten die Beke aanlevert echt compleet en gecontroleerd zijn. Dit spreekt boekdelen over de moeite die Beke steekt in de juistheid en volledigheid van alle details. Zeker bij het aanschaffen van een woning is dit absoluut van belang!

Hoewel wij niet verwachten nu nog ooit te hoeven verhuizen, zouden wij zonder te twijfelen opnieuw direct voor Mijn Buitenplaats Makelaardij kiezen.

Beke is zeer goed geïnformeerd

Woonboerderij - JubbegaDaan en Corine
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats