Mijn Buitenplaats

Wat is de waarde van mijn woning?


Overweegt u uw woning te verkopen? Neem de tijd om uw verkoopplannen te bespreken en ontvang een waardebepaling van uw huis zonder verplichtingen.

Ja, ik nodig jullie uit!


  1. Waardebepaling Friesland

Met een 4.8 Beoordeeld

Verkoopplannen


U denkt er al een tijdje over na: uw woning verkopen. Het huis wordt te groot nu de kinderen de deur uit zijn. Of u woont buiten, maar wilt winkels en zorgvoorzieningen dichterbij hebben. Wat de reden ook is, u bent toe aan een volgende stap. En u wilt weten wat de woning waard is. Een waardebepaling kan u daarbij helpen om inzicht te geven. Een huis verkopen is een grote beslissing waar veel bij komt kijken. Geregel, maar ook emoties. Wij begrijpen dat als geen ander en gaan er zorgvuldig en vakkundig mee om. Wij ontzorgen u bij iedere stap en hebben een luisterend oor.

Een huis te koop zetten is iets anders dan een huis verkopen


Mijn Buitenplaats Makelaardij is dé makelaar voor landelijk en/of vrijstaand wonen in Friesland en beschikt over alle expertise die nodig is om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Een eerste indruk maakt u ten slotte maar één keer! Makelaars Beke en Jan Douwe zorgen ervoor dat alles tiptop in orde is: fotografie, styling en verkooptekst. Samen met de juiste vraagprijs zijn dit de ingrediënten voor een vlotte en goede verkoop. Een adviesgesprek en waardeschatting van uw woning zijn de eerste stappen in dit proces.

De voordelen

Dé makelaar voor landelijk en/of vrijstaand wonen
Optimale verkooppresentatie
Uitstekende fotografie
Doelgroepgericht verkopen
Aandacht voor de emotionele aspecten
Verkoopteksten met sfeer en gevoel

Samen aan de slag?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats