Makelaar Langezwaag

Zoekt u een makelaar Langezwaag?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Langezwaag die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Langezwaag e.o., in het Fries ‘Langsweagen’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Langezwaag nodig?

Huis verkopen Langezwaag?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Langezwaag

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Langezwaag nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Langezwaag nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Langezwaag
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Langezwaag e.o.

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tjalleberd

Wonen in Langezwaag

Met ongeveer 1.500 inwoners (okt. 2019) is Langezwaag een dorp dat in de middencategorie valt als het gaat om inwonersaantallen. Een plaats 9 van de ranglijst betrekt dit dorp van de in totaal 16 dorpen uit de Gemeente Opsterland. Terwispel, een dorp dat zo’n 5 kilometer verder ligt, telt ook bijna 1.500 inwoners. Het verschil is maar 30 mensen. Langezwaag ligt ten zuidwesten van Gorredijk, aan de doorgaande weg naar Heerenveen. Deze doorgaande weg is speciaal om het dorp heen geleid. Op de grens tussen veen- en zandgronden is het gesitueerd. Aan de ene kant Heerenveen en aan de andere kant Terwispel. Leuk om te weten is dat Langezwaag op het meest zuidwestelijk punt gelegen is van de gemeente. In de Gemeente Opsterland is Langezwaag zelfs één van de oudere dorpen. Een dorp waar vroeger veel boeren leefden. Veelal was dit voor akkerbouw zoals boekweit en rogge bestemd. Maar ook liepen hier schapen en koeien die werden gehouden voor de mest. Deze mest werd dan weer gebruikt voor de akkerbouw. Mede door de omvang en het inwonersaantal is Langezwaag met recht een gezellig en gemoedelijk dorp gebleven dat qua ligging gunstig is. Het voorzieningsniveau is laag maar het is een ontzettend fijne plek om te wonen. Wie van landelijk wonen houdt zegt Langezwaag. Rust, ruimte, weilanden en natuur. Het dorp is voor de dagelijkse boodschappen aangewezen op Gorredijk of Heerenveen. Er is een basisschool en er is ruimte om uw sport te beoefenen zoals tennis, volleybal, voetbal of gymnastiek.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Langezwaag bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Langezwaag nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Langezwaag weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Langezwaag.

Naast Makelaar Langezwaag zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij Langezwaag