Makelaar Olterterp

Zoekt u een makelaar Olterterp?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Olterterp die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Olterterp e.o. als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Olterterp nodig?

Huis verkopen Olterterp?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Olterterp

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Olterterp nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Olterterp nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Olterterp
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Olterterp e.o.

Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Appelscha

Wonen in Olterterp

Klein en pittoresk – zo kan het kleinste dorp van de Gemeente Opsterland genoemd worden. Met slechts 80 inwoners (okt. 2019) staat dit dorp als het gaat om inwonersaantal met verve op de laatste plaats. In vergelijk met het grootste dorp uit de gemeente (Gorredijk) is dit een verschil met bijna 5.000 inwoners. Olterterp ligt ten oosten van Beetsterzwaag en ten zuiden van Drachten. Buurtschap Heidehuizen behoort tevens toe aan dit kleine dorp. Het dorpje is al heel oud. De tijd gaat zo ver terug tot 1415 dat er zelf nog een kerk staat uit die tijd van de 18e eeuw. ‘Ûtere’ in het oud Fries betekent “‘buitense” of er wordt mee bedoeld “aan de buitenkant gelegen” en ‘ûr’ “over” of “boven”. Olterterp is dus een dorp dat vroeger stroomafwaarts gelegen was. Later gingen deze namen over tot hoe het dorp vandaag de dag heet. Olterterp staat synoniem voor heide, bossen, parken, landhuizen, monumentale boerderijen en het prachtig beekdal Koningsdiep. Dit unieke landgoederenlandschap is het bezoeken meer dan waard! Het Koningsdiep, Liphusterheide, Wallebos, Alpherveld, het Lycklamapark en de monumentale bomen van het dorpje vormen de basis als het gaat om de natuur in en de nabije omgeving. Het is een schilderachtig dorpje waarbij het woord rust de boventoon voert. Wie tot rust wil komen kan hier zijn dagen goed slijten. Park Olterterp is een fantastisch beginpunt voor wandelingen via het zogeheten ‘Van Boelensommetje’. Groene parels worden hier ontdekt.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Olterterp bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 35 minuten bent in Groningen, 20 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uur rijden.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Olterterp nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Olterterp weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Naast Makelaar Olterterp zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij actief in Olterterp