Makelaar Hemrik

Zoekt u een makelaar Hemrik?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaar in Hemrik die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Hemrik e.o., in het Fries ‘De Himrik’, als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar Hemrik nodig?

Huis verkopen Hemrik?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Hemrik

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar Hemrik nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar Hemrik nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Hemrik
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Hemrik e.o.

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Hemrik
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Jubbega

Wonen in Hemrik

Met ongeveer 770 inwoners (okt. 2019) is Hemrik één van de kleinste dorpen in de Gemeente Opsterland. Er zijn nog slechts drie andere dorpen die qua inwonersaantal kleiner zijn. Luxwoude, dat ongeveer 15 kilometer verderop ligt, staat één plaatsje onder Hemrik. Dit dorp telt slechts 440 inwoners. Hemrik ligt ten westen van Gorredijk en ten zuiden van Drachten. Buurtschappen Sparjebird, Welgelegen en Hemrikerverlaat vallen ook onder dit dorp. Op nog geen steenworpafstand ligt de Compagnonsvaart van de Gemeente Opsterland. Deze luistert naar de naam ‘Turfroute’. In en om het dorp Hemrik is genoeg variatie te vinden voor de natuurliefhebber. Kenmerkend voor de omgeving zijn de vele weilanden die omringd zijn met boswallen. Ook wel coulisselandschap genoemd. Er kan meer dan voldoende gefietst of gewandeld worden in de bossen. De natuurrijke variatie wordt compleet gemaakt door een heidelandschap en een vallei rond de rivier ‘De Boorne’ (Ouddiep). Hemrik staat voor rust, ruimte en landelijk wonen. Dit dorp is dan ook bijzonder in trek bij liefhebbers van landelijk wonen. In 2007 sloot één van de twee basisscholen haar deuren. Het dorp beschikt vandaag de dag dus nog over een basisschool. Verder is er een dorpshuis te vinden met sportvelden. Een oude klompenwinkel, een ijsbaas en openluchtzwembad typeert het dorp. Voor de dagelijkse boodschappen richten de inwoners zich tot Gorredijk, op nog geen 10 minuten rijden. Een prachtig dorp dat rust en ruimte ademt. Het woon- en leefklimaat is hier dan ook hoog.

Ligging

Gelegen aan de A7 (Groningen-Joure) en aan de N31 (Leeuwarden-Drachten), maakt dat Hemrik bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 40 minuten bent in Groningen, 15 minuten in Heerenveen, Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar Hemrik nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Hemrik weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie over dit dorp kunt een kijkje nemen op de website van Hemrik.

Naast Makelaar Hemrik zijn wij ook actief als:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij Hemrik
Makelaar Hemrik nodig?