Verkocht
5. buiten kerkelaan 18 a katlijk.jpg

Katlijk

Kerkelaan 18-A
  1. Kerkelaan 18 A Katlijk

Kerkelaan 18-A, Katlijk


126 m² wonen
2.382 m² perceel
3 slaapkamers
D

Genieten van rust en ruimte

Deze bungalow in Katlijk, ten oosten van Heerenveen, ligt op een mooie plek in het dorp, aan een rustige weg én heeft maar liefst 2.382 m2 grond. Een aantrekkelijke combinatie voor liefhebbers van landelijk wonen die ook waarde hechten aan het dorpsleven. De bungalow staat ongeveer in het midden van het zeer ruime perceel, wat zorgt voor nog meer privacy.

De woning dateert van 1963 en heeft de gebruikelijke bungalowkenmerken. Slaap- en badkamer vindt u dus op de begane grond. Op de verdieping zijn nog twee extra slaapkamers gelegen. Een moderniseringsslag of een uitbreiding kan de woning wel gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van dakkapellen of een uitbouw.

Ligging

Katlijk is een hechte en actieve gemeenschap van ca. 600 inwoners. Het dorp ligt te midden van uitgestrekte bos- en natuurgebieden, geschikt voor vele uren wandel- en fietsplezier. Een supermarkt en huisartsenpraktijk vindt u in Nieuwehorne, basisonderwijs o.a. in Mildam, De Knipe en Nieuwehorne, alles op vijf autominuten. Een uitgebreid aanbod aan voorzieningen op het gebied van voortgezet onderwijs, winkels, sport, cultuur en horeca vindt u in Heerenveen, op ca. 10 autominuten. Op de A32 zit u in ruim vijf autominuten. Bij verbouwings- en/of uitbreidingsplannen is het raadzaam eerst te informeren bij de gemeente Heerenveen naar de mogelijkheden.

Indeling

De entree met hal en gang ligt centraal in de woning. Hier is ook de trapopgang naar de verdieping en de toegang tot de ruime kelder. De lichte woonkamer heeft ramen aan drie zijden en beschikt over een rookkanaal. De nette open keuken ligt aan de achterzijde en heeft uitzicht over de achtertuin. De slaapkamer aan de voorzijde heeft vaste kasten en een wastafel. De badkamer beschikt over een bad, douche en een wastafel. Er is een apart toilet. De ruime bijkeuken biedt plaats aan een witgoedopstelling en opslag. De kamer, keuken en hal zijn voorzien van plavuizen. Kamer, keuken en badkamer beschikken over vloerverwarming. Op de zolderverdieping liggen twee slaapkamers en tevens een eenvoudige badkamer met wastafel en toilet.

Buitenruimte

De woning beschikt over een grote voor-, zij- en achtertuin, voornamelijk ingericht met gazon en bomen. De tuin biedt alle mogelijkheden om deze naar eigen wens in te richten. Bijvoorbeeld met een siertuin, moestuin, fruitbomen en/of speelgelegenheid. Achter de woning ligt een schuur met overkapping. Op het perceel is ruim v voldoende gelegenheid om meerdere auto’s te parkeren.

• De verkoper heeft niet zelf in het pand gewoond. Daarom is niet alle informatie voorhanden. De koopakte zal hierop worden aangepast met een niet-bewoningsclausule. Meer informatie bij de makelaar.

• O.a. een ouderdoms- en asbestclausule maken eveneens deel uit van de koopovereenkomst.

• In verband met de nalatenschap zal de overdracht plaatsvinden via notariskantoor Savenije te Heerenveen.

Bijzonderheden

• Bouwjaar 1963

• Woonoppervlakte 126 m2

• Inhoud 483 m3

• Perceelgrootte 2.382 m2

• Energielabel D

• C.v. Intergas 2013

• Vloerverwarming in kamer, keuken en badkamer

• Dakisolatie

• Deels dubbele beglazing

• Fraaie locatie

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
D
Datum energielabel23-02-2033
IsolatieDakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
VerwarmingCV ketel,
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeIntergas HRE
Leeftijd CV-ketel2013
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats