Verkocht
binnenfoto_dewarren18_01.jpg

Tijnje

De Warren 18
  1. De Warren 18 Tijnje

De Warren 18, Tijnje


136 m² wonen
3.850 m² perceel
2 slaapkamers
C

Uitzicht: weilanden en zonsondergang

De zon zien ondergaan vanuit de woonkamer, op de ruime veranda heerlijk buiten zitten en toch beschut, een perceel van bijna 4.000 m2 : dat staat garant voor rust, ruimte en privacy. Dit comfortabele en goed geïsoleerde huis dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De woning is steeds aangepast aan de eisen van de tijd en is goed onderhouden. Een grote uitbreiding vond plaats vanaf 1985 en 2004.

Het huis ligt aan een rustige landweg, enkele kilometers buiten de bebouwde kom van Tijnje. Aan de voorkant bestaat uw uitzicht uit weilanden en een enkele boerderij, aan de beide zijkanten kijkt u uit over uw eigen perceel en de achterbuurman is Staatsbosbeheer. Via het bruggetje in uw tuin loopt u zo het (bos)gebied in.

Begane grond

De ruime entree geeft toegang tot de sfeervolle kamer met houtkachel en balkenplafond. De ruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte. Er tussenin bevinden zich kelder, toilet, halletje en de trap naar de eerste verdieping. Er zijn raampartijen aan alle kanten. De tuindeuren aan de achterzijde komen uit op de grote veranda die zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. De keuken heeft een robuuste en landelijke uitstraling. De verbinding met de kamer is doorgebroken. Een ruime bijkeuken biedt plaats aan witgoedopstelling en voorraad.

Verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Oorspronkelijk waren het er drie. Deze situatie is eenvoudig in ere te herstellen door opnieuw een tussenwand te plaatsen op de grootste slaapkamer. De badkamer beschikt over een badkamermeubel, ligbad, toilet en separate douchecabine. Een vlizotrap geeft toegang tot de ruime slaap-/bergzolder.

Bijgebouwen

De grote stenen garage/schuur(39m2) is omkleed met hout (gepotdekseld). Het andere bijgebouw (25m2) van hout en doet dienst als schuur/dierenverblijf. Tevens is er een kleine houtopslag.

Buitenruimte

Een deel van het perceel is ingericht als (moes)tuin. De halfverharding is vernieuwd in 2018. De voortuin is gedraineerd.

Tijnje beschikt over een rijk verenigingsleven en er is basisonderwijs aanwezig. Natuurgebied De Deelen is vlakbij en op de A7 bent u in enkele minuten. Heerenveen en Drachten liggen op 15 autominuten, in Leeuwarden binnen een half uur en in Groningen en Zwolle in drie kwartier.

Bijzonderheden

" Woonoppervlakte 136m2

" Inhoud 714m3

" Perceelgrootte 3850m2

" C.V. ketel Intergas HR 2005

" Vloer-, muur- en dakisolatie

" Dubbele beglazing

" Goed onderhouden

" Walbeschoeiing

" Veranda

" Niet aangesloten op riool

" Naar verwachting aanleg glasvezel in 2019

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
C
Datum energielabel27-01-2029
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
VerwarmingCV ketel, Houtkachel
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeIntergas HR 28
Leeftijd CV-ketel2005
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats