Verkocht
binnenfoto_destreek95_02.jpg

Terwispel

De Streek 95
  1. De Streek 95 Terwispel

De Streek 95, Terwispel


139 m² wonen
840 m² perceel
3 slaapkamers
D

Verrassend en gerieflijk

Verrassend, dat is absoluut van toepassing op dit huis uit 1920, met moderne aanbouw uit 2000. De van oorsprong eenvoudige woning is uitgebreid verbouwd en geïsoleerd, met als resultaat een zeer gerieflijke woning met ruime leefvertrekken. Het perceel is ca. 840 m2groot en heeft vrij uitzicht over de weilanden en de boomwallen aan de achterzijde. Ziet u zichzelf al zitten op de veranda, genietend van de grote tuin en het fraaie uitzicht?

De aanbouw is onder architectuur gebouwd. Hier is de grote woonkeuken gesitueerd. Tuindeuren geven een directe toegang tot terras en tuin, en grote raampartijen maken de hoge ruimte heerlijk licht. Een houtkachel zorgt voor een fijn leefklimaat. Slaapkamers en badkamer bevinden zich eveneens op de begane grond. Op de verdieping is een ruime slaapzolder die u kunt benutten als hobbyruimte, maar die ook eenvoudig te veranderen is in een extra slaapkamer.

Indeling

De entree bevindt zich aan de zijkant van het huis, in het deel dat de oorspronkelijke woning verbindt met de aanbouw. De hal is ruim, heeft een open trap naar de verdieping en een kast. De leefkeuken in de aanbouw is een echte blikvanger. Het is goed toeven in de grote, hoge en lichte ruimte. De naastgelegen badkamer beschikt over een ligbad, wastafel, separate douche en vloerverwarming. Er is tevens ruimte voor een wasmachine.

Op de begane grond zijn ook de beide slaapkamers gelegen. De later aangebouwde serre is in z’n geheel bij de oorspronkelijke woonkamer getrokken is, waardoor er een mooie grote ruimte is ontstaan. Vanuit de woonkamer is de kelder bereikbaar. De slaapzolder op de verdieping heeft twee grote dakkapellen, wat de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk vergroot.

Buitenruimte

De bijzondere dakvorm van de aanbouw zorgt voor een beschut zitje aan de achterzijde van het huis. Ook onder de overkapping van de berging zit u heerlijk. In de tuin bevindt zich verder een houtopslag. Deze is aan twee kanten open, wat zorgt voor een fraai doorzicht naar het achterliggende landschap.

Terwispel heeft een zeer actief verenigingsleven. De basisschool ligt op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Gorredijk (2 km). De A7 ligt op enkele kilometers afstand, waardoor Heerenveen in 15, Leeuwarden in 30 en Zwolle en Groningen in 45 autominuten te bereiken zijn. Amsterdam ligt op anderhalf uur rijden.

Bijzonderheden

" Woonoppervlakte 139m2

" Inhoud 508m3

" Perceelgrootte circa 840m2

" Grotendeels geïsoleerd

" C.V. Atag 2011

" Onder architectuur verbouwd

" Dak voorhuis vernieuwd in 1994

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
D
Datum energielabel04-01-2029
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
VerwarmingGedeeltelijk vloerverwarming, Houtkachel
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeATAG
Leeftijd CV-ketel2011
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats