Verkocht
21. buitenweg 12 oudehorne (buiten).jpg

Oudehorne

Buitenweg 12
  1. Buitenweg 12 Oudehorne

Buitenweg 12, Oudehorne


128 m² wonen
10.030 m² perceel
3 slaapkamers
F

Gezien de grote belangstelling worden er geen bezichtigingen meer ingepland. Toch nog belangstelling? Stuur ons een e-mail met uw contactgegevens zodat wij u op de reservelijst kunnen plaatsen.

Interesse? Graag ontvangen wij uw aanvraag voor een bezichtiging via de mail. Wij nemen dan contact met u op voor het plannen van een bezichtiging. De bezichtigingen worden ingepland op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli.

Sfeervol en vrij wonen te midden van de weilanden

Wordt dit sfeervolle woudboerderijtje uw volgende stap? De woning is prachtig gelegen aan een rustige weg in het buitengebied van de tweelingdorpen Oude- en Nieuwehorne, op een perceel van ca. 1 hectare en beschikt over een aantal bijgebouwen. De ruimte, rust, privacy en het vrije uitzicht op de weilanden zijn ingrediënten bij uitstek voor landelijk wonen in optima forma.

Woondroom

Hebt u al een idee voor de invulling van het perceel? Met kleinvee, paard en/of pony, een moestuin of liever een siertuin? Het perceel is ruim genoeg om niet te hoeven kiezen! Ook binnen is de nodige ruimte, met op de begane grond o.a. een slaap- en badkamer. Wel heeft deze woning uit 1938 een moderniserings- en/of verbouwingsslag nodig. Hetzelfde geldt voor de bijgebouwen. Weet u de handen uit de mouwen te steken? Dan maakt u hier helemaal uw eigen paradijsje van!

Ligging

Op deze zeer fraaie locatie te midden van weilanden en bos- en natuurgebieden liggen toch alle voorzieningen op korte afstand. In Oude- en Nieuwehorne (op fietsafstand/binnen 5 autominuten) vindt u o.a. basisonderwijs, basis winkelvoorzieningen en diverse sportmogelijkheden. De dorpen hebben een bloeiend verenigingsleven. Meer voorzieningen vindt u o.a. in Oldeberkoop, Gorredijk en Heerenveen.

De omgeving is zeer gevarieerd: weiland, bos, gebieden met houtwallen en singels en het meer open landschap van het beekdal van de Tjonger. Dit biedt talloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen en varen, o.a. in de nabijgelegen natuurgebieden Grote en Kleine Kiekenberg (op enkele minuten loopafstand), Dellebuursterheide en Diaconieveen (ca. 10 autominuten). Het riviertje de Tjonger maakt deel uit van de Turfroute en is verbonden met de vaargebieden in Friesland, Overijssel en Drenthe. Oldeberkoop beschikt over een kleine jachthaven. In ca. 10 autominuten bent u op de A7 in het westen en op de N381 in het oosten.

Indeling

Op de begane grond is in het voorste gedeelte van de woning de L-vormige woonkamer gelegen en een opkamertje. Onder deze opkamer bevindt zich een zeer ruime kelder. In het achterste deel vindt u de entree, een dichte keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en bijkeuken. Op de verdieping zijn twee slaapkamers gelegen, een berging en een afgetimmerde ruime zolder.

Buitenruimte

Oprit en erf zijn verhard. De grote voor- en zijtuin zijn ingericht met gazon, heggen, enkele grote bomen en struiken en vaste planten. Aan de westzijde van de woning is een terras. Er is een grote schuur met berging/garage en bergzolder en nog drie andere (verouderde) bijgebouwen, asbest is aanwezig.

Overig

• Wanneer u aan andere functies denkt dan alleen wonen, informeert u dan zelf bij de gemeente Heerenveen of die zijn toegestaan binnen het geldende bestemmingsplan.

• De verkoper heeft niet zelf in het pand gewoond. Daarom is niet alle informatie voorhanden. De koopakte zal hierop worden aangepast met een niet-bewoningsclausule. Dit houdt in dat verkoper mogelijk niet op de hoogte is van bepaalde gebreken en daarvoor niet aansprakelijk kan worden gesteld.

• O.a. een ouderdoms-, asbest- en funderingsclausule maken eveneens deel uit van de koopovereenkomst.

• Exacte kavelgrootte wordt naderhand door het Kadaster bepaald (voor rekening verkoper), boven- en of ondermaat wordt niet verrekend

• Een offerte voor de kosten van het saneren van het asbest is aanwezig.

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
F
Datum energielabel23-05-2032
IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
VerwarmingCV ketel, Open haard
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeNEFIT Trendline HRC
EigendomHuur

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats