Verkocht
1. breewei 54 - tijnje (buiten).jpg

Tijnje

Breewei 54
  1. Breewei 54 Tijnje

Breewei 54, Tijnje


159 m² wonen
337 m² perceel
4 slaapkamers
C

Eigentijds thuis in het centrum van Tijnje

De gezelligheid van het dorp en het relaxte van het plattelandsleven. Die combinatie vindt u in deze verrassende, goed onderhouden en comfortabele woning in het centrum van Tijnje. De woning is levensloopbestendig, geïsoleerd en heeft tien zonnepanelen. Als de eerste bewoners van destijds nu een blik naar binnen konden werpen, zouden ze hun huis zoals dat er in 1915 uitzag, niet gauw terug herkennen.

Modern wooncomfort

Uitgebreide her- en verbouwingen in 2002 en 2019 toverden de woning om tot een eigentijds thuis. Een moderne en fraai vormgegeven aanbouw zorgde voor de nodige extra ruimte. Op de begane grond werd de leefruimte aanzienlijk uitgebreid en is tevens o.a. een bad- en slaapkamer gerealiseerd, wat het aantal slaapkamers op vier bracht. Van de ruimte in de besloten tuin is effectief gebruik gemaakt, zodat de verschillende functies allemaal een eigen plekje hebben.

Ligging

Tijnje is een gezellig, actief en hecht dorp met een uitgebreid verenigingsleven. Er is tevens basisonderwijs aanwezig en een apotheekhoudende huisarts. Natuurgebied De Deelen ligt om de hoek. Binnen vijf autominuten zit u op de A7. Uitgebreidere voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, winkels en horeca vindt u in Gorredijk (tien minuten) en in Drachten en Heerenveen (beide vijftien minuten).

Begane grond

Via de entree met toilet en trapopgang komt u in de eethoek aan de voorzijde van het huis, die in open verbinding staat met de keuken en de woonkamer. Door de hoogteverschillen in de plafonds en het materiaalgebruik voelt het geheel aan als drie verschillende ruimtes. Vloerverwarming en een pelletkachel zorgen in aanvulling op de cv voor het nodige comfort.

De moderne en luxe keuken met kookeiland en bar ligt tussen de eet- en woonkamer. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en heeft veel opbergruimte. Een luik in de vloer geeft toegang tot de kelder. Het ontwerp van de aanbouw is zowel functioneel als speels. Door de hoogte, de ramen in het puntdak en de schuifpui is een licht en ruimtelijk geheel ontstaan. De constructie is deels van staal en is aan de buitenkant afgewerkt met hout.

Op de begane grond zijn tevens een slaapkamer (of werkruimte), een eenvoudige badkamer met douche, toilet en ligbad en een grote schuur/bijkeuken gelegen. U bereikt ze via de keuken en aangrenzende gang. In de grote kastenwand in de schuur/bijkeuken is o.a. plek voor een witgoedopstelling. Door de grote buitendeuren rijdt u fiets, scooter of motor gemakkelijk naar binnen.

Verdieping

Op de verdieping vindt u de overloop en drie slaapkamers. Drie dakkapellen zorgen voor extra licht en ruimte. De grote bergzolder bereikt u via een vlizotrap in de schuur/bijkeuken.

Buitenruimte

Er is parkeergelegenheid naast de woning, op eigen terrein. Aan de voorzijde staan leibomen en is een vasteplantenborder gerealiseerd. De achtertuin heeft strakke lijnen met verschillende soorten sierbestrating en heeft meerdere zitjes/terrassen. De opgaande elementen in de vorm van leibomen en pergola geven beschutting en een ruimtelijk effect. Over het onderhoud van het gazon hoeft u zich geen zorgen te maken, want dat is van kunstgras.

Bijzonderheden

• Woonoppervlakte 159 m2

• Perceelgrootte 337 m2

• Inhoud 613 m3

• AWB cv-ketel 2002

• Volledige isolatie

• Energielabel C

• 10 zonnepanelen geplaatst december 2022

• Vloerverwarming

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
C
Datum energielabel27-12-2032
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingCV ketel, Gedeeltelijk vloerverwarming
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeAWB cv-ketel
Leeftijd CV-ketel2002
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats