Verkocht
7. warrewei 42 tijnje.jpg

Tijnje

Warrewei 42
  1. Warrewei 42 Tijnje

Warrewei 42, Tijnje


117 m² wonen
389 m² perceel
4 slaapkamers

Binnen én buiten heerlijk toeven

Deze woning aan de rand van Tijnje is degelijk gebouwd, goed geïsoleerd en goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Het vrije uitzicht voor én achter geeft een gevoel van vrijheid, dat wordt versterkt door de diverse (overdekte) zitjes en terrassen in de achtertuin. U kijkt er kilometers ver uit over het land. De woning is compact, maar de dakkapellen aan beide zijden van het dak zorgen voor veel ruimte, waardoor op de eerste verdieping vier slaapkamers zijn gesitueerd. Het huis heeft buitenom in 2021 een schilderbeurt gehad.

Ligging

Tijnje beschikt over een zeer rijk verenigingsleven, er is basisonderwijs aanwezig en een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Natuurgebied De Deelen is vlakbij en op de A7 zit u binnen vijf autominuten. Heerenveen en Drachten liggen op een kwartier afstand, in Leeuwarden bent u in een half uur en in Groningen en Zwolle in drie kwartier.

Begane grond

Via de entree met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige, lichte woonkamer. Een open haard/rookkanaal centraal in het zitgedeelte is een extra sfeermaker. Een bar scheidt de keuken met inbouwapparatuur van de kamer. Keuken en kamer zijn voorzien van een pvc-vloer. De ruime bijkeuken biedt plaats aan de cv-installatie en de witgoedopstelling en is tevens groot genoeg voor extra bergruimte.

Verdiepingen

De eerste verdieping heeft twee dakkapellen, waardoor extra ruimte is gecreëerd. Er zijn vier slaapkamers en een ruime badkamer. Drie slaapkamers beschikken over vaste kasten. De complete badkamer is voorzien van toilet, douche, wastafel en ligbad. Op de tweede verdieping kan met behulp van een vlizotrap een bergzolder worden gerealiseerd.

Buitenruimte

De woning beschikt over een houten garage (18m2) met aansluitend een overkapt terras. Ook is er een deels open/deels gesloten tuinhuisje. Zo verlengt u het buitenseizoen en kunt u ook in voor- en najaar heerlijk buiten zitten. De sloot achter het perceel is voorzien van walbeschoeiing. Ook hier is een terrasje gemaakt waar u fijn kunt ontspannen. Voor- en achtertuin zijn zeer verzorgd. Achter vindt u nog een vasteplantenborders en een kweekkasje.

Het energielabel is aangevraagd.

Kenmerken

• Bouwjaar 1991

• Woonoppervlakte 118m2

• Inhoud 448m3

• Perceelgrootte 389m2

• Daalderop C.V. ketel 2008

• 4 slaapkamers

• Volledige isolatie

• Krachtstroom

• Vrij uitzicht voor- en achterzijde

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Datum energielabel18-01-2024
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingCV ketel, Open haard
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeDaalderop
Leeftijd CV-ketel2008
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats