Verkocht
binnenfoto_verseweg5_14.jpg

Gersloot

Verseweg 5
  1. Verseweg 5 Gersloot

Verseweg 5, Gersloot


196 m² wonen
5.675 m² perceel
5 slaapkamers
A

Hoort u de stilte ook?

‘Weg van de snelweg’. Kent u dat televisieprogramma nog? Met daarin de meest idyllische plekjes waar je zo aan voorbij rijdt als je niet weet dat ze er zijn? Dit is zo’n plek. Echt waar. Bijna niet te geloven dat het toch maar op 5 autominuten van de A7 ligt. Zodra je de doodlopende weg inslaat naar de geriefelijke woonboerderij op nummer 5, ben je omringd door de natuur. Waar je ook kijkt: overal vrij zicht. Ook vanuit het huis zelf. Door alle ramen is groen de beeldbepalende kleur.

Op het 5.675 m² grote perceel is naast de woonboerderij, grote schuur, vijver, boomgaard, moestuin, kas, kippenhok en de zonnepanelen nog genoeg ruimte over om al uw plannen en dromen te verwezenlijken. En ziet u de kinderen al op het ijs van de sloot rondom het perceel? Voorzichtig schuifelend achter een keukenstoel? Of de eendenkuikens die, net uit het ei, kennismaken met het water? Vanuit de keuken ziet u het allemaal.

Door vernieuwbouw in 2002 is de boerderij helemaal van deze tijd. Het pand is energiezuinig door de volledige isolatie en de zonnepanelen (2012). Door de kunststof kozijnen is de buitenkant nagenoeg onderhoudsvrij. De woning ligt op 4 km van het natuurgebied De Deelen, op 3 km van Tijnje en op 15 km van Heerenveen en Drachten.

Begane grond

In de ruime hal met vide bevinden zich een garderobenis en een zwevend toilet met vloerverwarming. Vanuit de centraal gelegen hal zijn woonkamer, keuken en bijkeuken bereikbaar. Hal, woonkamer en eetkamer en ouderslaapkamer hebben een massief eiken vloer, keuken en bijkeuken een tegelvloer. In de bijkeuken is ruimte voor een witgoedopstelling.

De eetkamer is een echte gezinsruimte en beschikt over een houtkachel. Een grote tafel komt in deze ruimte helemaal tot zijn recht. De keuken grenst aan de eetkamer met openslaande tuindeuren. Zo lopen binnen en buiten mooi in elkaar over. Ideaal voor een zomers ontbijt met een eitje van de eigen kippen! De keuken is praktisch ingericht en heeft bij het aanrecht een raam met een fantastisch uitzicht over het weiland.

Vanuit de eetkamer is ook de kelder bereikbaar. Deze is manshoog en zo groot dat er wel voor een jaar eten en drinken in past. Ook een prachtig plekje voor een wijnvoorraad.

De ruime woonkamer heeft eveneens een houtkachel en openslaande tuindeuren. De kamer beschikt over een werkhoek en geeft toegang tot de ouderslaapkamer-en-suite met douche, wastafel en verwarmde spiegel en vloerverwarming.

Verdiepingen

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een kleine slaap- of werkruimte. Er is ook een technische ruimte op deze verdieping. Het separate toilet is zwevend, net als in de hal. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een bubbelbad. Zowel badkamer als toilet is voorzien van vloerverwarming. Binnen én buiten dus keuze genoeg om heerlijk te ontspannen! Over het hele achterhuis loopt een zolder. Voldoende opbergruimte gegarandeerd.

Buiten-leven

De grote tuin met vijver, boomgaard, moestuin en kas loopt over in het omringende landschap. Dit is het ultieme buiten wonen. Ruimte en vrijheid in het kwadraat. Eén met de natuur en de elementen. Kieviten en grutto’s in voorjaar, de ganzentrek in het najaar. Uw foto’s van wolkenluchten of dreigend onweer halen vast het weeroverzicht in het acht uur journaal!

Achter de woonboerderij staat een grote schuur. Deze heeft een stalen constructie, brede en hoge openslaande deuren en een loopdeur. Geschikt voor uiteenlopende hobby’s/activiteiten. Een beloopbare zolder beslaat de helft van de schuur en kan gebruikt worden als opslagruimte.

Bijzonderheden

Onderhoudsarm en energiezuinig door isolatie, warmteterugwinning en zonnepanelen. Onderheid. Twee rookkanalen. Twee badkamers, separaat toilet op de 1ste verdieping. Grote degelijke schuur. Erf recent geëgaliseerd en opgehoogd. Uleboarden.

Ligging nabij natuurgebied De Deelen, op 5 minuten van de A7 en 15 km van Heerenveen en Drachten.

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
A
Datum energielabel18-03-2025
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingCV ketel, Gedeeltelijk vloerverwarming, Zonnecollectoren, , Houtkachel
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeNefit Ecomline HR Excellent
Leeftijd CV-ketel2002
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats