Verkocht
binnenfoto_ulesprong19_03.jpg

Tijnje

Ulesprong 19
  1. Ulesprong 19 Tijnje

Ulesprong 19, Tijnje


110 m² wonen
25.000 m² perceel
3 slaapkamers

Landelijk wonen zoals het bedoeld is

Op deze prachtige landelijke plek met circa 2½ ha eigen grond in het buitengebied van Tijnje kan het. Pas het huis uit circa 1920 helemaal aan uw eigen woonwensen aan. Of vervang de woning door nieuwbouw en realiseer uw droomhuis te midden van de weilanden. Leg een moestuin aan of een siertuin of doe het allebei! Ruimte genoeg. Uw paard(en) bij huis stallen? Als het ergens kan, is het hier.

Vrij en toch dichtbij

Ruimte, vrijheid en privacy zijn op deze plek geen loze kreten en toch bent u binnen 10 minuten op de A7. Tijnje, waar u terecht kunt voor een rijk verenigingsleven en de basisschool bereikt u in ruim 5 minuten. Heerenveen en Drachten liggen op 20 autominuten, Leeuwarden op een half uur en in Groningen bent u binnen drie kwartier.

Begane grond

De z-vormige woonkamer beschikt over een rookkanaal. De dichte keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is bereikbaar via een tweede halletje. Hier is ook de trap naar de eerste verdieping gesitueerd. In het achterste deel van de woning bevinden zich verder een extra werkkamer, een sobere badkamer, een bijkeuken en een inpandige berging. Een kelder en diverse vaste kasten completeren ruimten op de begane grond.

Verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer (met ligbad).

Buitenruimte

Achter de woning liggen een terras en twee bijgebouwen: een garage/berging en een grote schuur. Een deel van de tuin was tot voor kort in gebruik als moestuin.

Overig

Houdt u er rekening mee dat er sprake is van twee tarieven voor de overdrachtsbelasting. Voor huis en erf geldt het tarief van 2% en voor de rest van het perceel 6%.

Voor een invulling met andere functies dan alleen wonen is het raadzaam eerst bij de gemeente te informeren naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden

" Bouwjaar circa 1920

" Woonoppervlakte 110m2

" Inhoud 390m3

" Perceelgrootte circa 2,5 ha

" C.V. Intergas 2012

" Kelder

" Asbestdaken garage en schuren

" Niet aangesloten op riolering

" Ouderdoms- en asbestclausule is van toepassing

In de koopovereenkomst wordt een niet-bewoningsclausule opgenomen: Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van Koper.

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Datum energielabel18-01-2024
IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
VerwarmingCV ketel
Warm waterCentrale verwarming
Leeftijd CV-ketel2015
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats