Verkocht
binnenfoto_stadslaan26_01.jpg

IJlst

Stadslaan 26
  1. Stadslaan 26 Ijlst

Stadslaan 26, IJlst


87 m² wonen
368 m² perceel
3 slaapkamers
E

Sfeervol wonen

Eén oogopslag en u weet: hier is het sfeervol wonen.

Zodra u binnenkomt, ervaart u een bijzondere sfeer. Zijn het de ramen met originele roedeverdeling die zorgen voor een historisch gevoel? Is het de vriendelijke en lichte uitstraling in de woonkamer? Of geeft de mooi verzorgde tuin zelfs binnen haar visitekaartje af? Hoe dan ook, de woning bezit een positieve 'vibe'.

Begane grond

De entree biedt toegang tot de woonkamer, de trap naar de verdieping en de kelder. Grote ramen - met originele roedeverdeling, glas in lood en deels voorzien van voorzetramen - geven de woonkamer een prettige en lichte sfeer. De schouw (met gaskachel), de vensterbanken van travertin en de massief eiken vloer in whitewash (met vloerverwarming) gaan qua kleurstelling hand in hand, wat zorgt voor een rustig evenwicht. Via de tuindeuren stapt u zo op uw terras en in uw tuin, die op het zuidwesten ligt. Het zonnescherm boven de tuindeuren is elektrisch bedienbaar.

De nette open keuken van 2011 is praktisch en gebruiksvriendelijk ingericht evenals de aangrenzende bijkeuken, waar zich het toilet bevindt. Ook vanuit de bijkeuken is het terras bereikbaar.

Verdieping

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers; twee daarvan zijn over de hele breedte van de woning gesitueerd en zijn voorzien van vaste kasten. De voorste slaapkamer is ingericht als werkkamer. Daarnaast is een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Een vlizotrap voert naar de tweede verdieping met bergruimte.

Garage

De vrijstaande garage van ruim 20m2 heeft een bergzolder, die deels beloopbaar is. De garage heeft zowel een kanteldeur (opritzijde) als een loopdeur naar de tuin.

Deze jaren'50 woning is in 2014 professioneel geschilderd en ziet er zeer verzorgd uit. Het huis ligt mooi vrij op het perceel van ca. 368 m² en heeft door de omliggende tuin een prachtig aanzicht. Ook de recente herinrichting van de Stadslaan met nieuwe bomen en beplanting draagt eraan bij dat u zich hier meer dan welkom voelt.

IJlst - een van de Friese Elf Steden - is een prachtig historisch en geliefd stadje om in te wonen. Een deel van IJlst is een beschermd stadsgezicht. Naast twee basisscholen, voldoende winkels, een actief verenigingsleven en diverse festiviteiten gedurende het jaar, kent IJlst ook prachtige vaar-, wandel-en fietsroutes. Kortom, een mooie woonomgeving!

IJlst ligt op fietsafstand (2 km) van de bruisende watersportstad Sneek en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer via de trein op het traject Leeuwarden-Stavoren met eigen station.

Bijzonderheden

" Bouwjaar 1948

" Woonoppervlakte 87m2

" Inhoud 341m3

" Perceelgrootte 368m2

" C.V. ketel Nefit HR 2009

" Vloerverwarming in kamer en keuken

" Deels voorzetramen

" Glas in lood

" Paneeldeuren

" Vloerisolatie

" Spouwmuurisolatie wordt nog ingebracht

" Kelder

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
E
Datum energielabel22-11-2028
IsolatieMuurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas, Voorzetramen
VerwarmingCV ketel, Gedeeltelijk vloerverwarming
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeNefit HR combi
Leeftijd CV-ketel2009
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats