Verkocht
3. nijewei 110 gorredijk (buiten).jpg

Gorredijk

Nijewei 110
  1. Nijewei 110 Gorredijk

Nijewei 110, Gorredijk


129 m² wonen
1.020 m² perceel
3 slaapkamers
C

Een karakteristieke jaren ’30 woning met een tuin vol verrassingen

Aan de rand van Gorredijk, met vrij uitzicht aan twee kanten en toch binnen vijf fietsminuten bij alle voorzieningen: dat is een fijne combinatie! U vindt het in deze prima onderhouden en gemoderniseerde jaren ’30 woning, op een perceel van 1.020 m2. Zonnepanelen, diverse vormen van isolatie, vloerverwarming en een houtkachel zorgen voor lage energiekosten. Naast dat het binnen goed toeven is, staat u buiten een aangename verrassing te wachten: de kleurige en met zorg aangelegde tuin is een gevarieerd geheel van vaste planten, bomen, gazon, vijver, kasje, slingerpaadjes en diverse romantische zitjes. In combinatie met de geriefelijke veranda waant u zich hier in een waar buitenparadijsje.

Begane grond

In de entree vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer beschikt over diverse authentieke jaren ’30 elementen, zoals een erker, suitedeuren en een balkenplafond. Ook is er een rookkanaal. De pvc-vloer is nieuw. De keuken is geheel vernieuwd in 2021 en is grotendeels afgesloten van de woonkamer. U vindt er diverse moderne inbouwapparatuur en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar.

In de lichte en ruime serre bevindt zich de eetkamer. De ramen zijn voorzien van automatische screens. Een prachtig zonnig plekje met vrij uitzicht op het weiland naast de woning. Vanuit de serre komt u ook op het overdekte terras dat aansluit op de achterzijde van het huis. Verder vindt u op de begane grond een bijkeuken met buitendeur en een toilet. De beide kamers en de keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vindt u de ruime overloop en drie slaapkamers, waarvan een met kastenwand en een andere met een kleinere vaste kast. De badkamer beschikt over douche, wastafel en toilet. Vanuit hier komt u ook op het platte dak van de bijkeuken. Dit is vernieuwd in 2021.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikt u de ruime bergzolder die eventueel om te toveren is tot een vierde slaapkamer.

Buitenruimte

De vrijstaande houten garage is voorzien van een veranda die uitzicht geeft op de tuin en op het naastgelegen weiland. Op de ruime oprit kunt u meerdere auto’s kwijt. De grote tuin is zeer gevarieerd ingericht met vaste planten, bomen, gazon, vijver, tuinkasje, slingerpaadjes en diverse romantische zitjes. Het terras dat aan de serre grenst, is overdekt. Een kleine berging is aan de bijkeuken gebouwd.

Ligging

Gorredijk heeft een centrumfunctie voor de omgeving en beschikt daardoor over een ruim en gevarieerd aanbod aan voorzieningen, o.a. op het gebied van winkels, onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs), horeca, sport, cultuur en toerisme en recreatie. Het dorp ligt aan de Turfroute (recreatietoervaart) en nabij bos- en natuurgebieden met veel wandel-, fiets- en ruiterroutes. Gorredijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de auto bent u in vijf minuten op de A7, in 30 minuten in Leeuwarden, in drie kwartier in Groningen en in anderhalf uur in Amsterdam.

Kenmerken

• Perceelgrootte: 1.020 m2

• Bouwjaar: 1930

• Energielabel: C

• Vloerisolatie, dak-, gevels deels, grotendeels isolerende beglazing

• Zonnepanelen 2013

• Zonneboiler 200 liter

• Vloerverwarming: voorkamer, achterkamer, keuken

• Nieuwe keuken 2021

• Platte dak bijkeuken vernieuwd in 2021

• Dakgoten vernieuwd in 2021

• Buiten schilderwerk 2021

• Uitbreiding meterkast 2021

• Rookkanaal

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
C
Datum energielabel04-12-2029
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
VerwarmingCV ketel, Gedeeltelijk vloerverwarming, Houtkachel
Warm waterCentrale verwarming, Zonneboiler
CV-ketel typeAtag E 325 CW5
Leeftijd CV-ketel2010
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats