Verkocht
19. jousterweg 26 - oudehaske (buiten).jpg

Oudehaske

Jousterweg 26
  1. Jousterweg 26 Oudehaske

Jousterweg 26, Oudehaske


143 m² wonen
13.350 m² perceel
5 slaapkamers
C

De kijkdagen op 22, 23 en 25 oktober zijn inmiddels volgepland. Ook belangstelling? Geef uw gegevens door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Wij zetten u dan op de reservelijst. Stuur dan bij voorkeur een email met uw gegevens.

Frisse buitenlucht, groene uitzichten en ruimte volop

Heerlijk buiten wonen, dicht bij water- en natuurgebieden en toch de voorzieningen en de uitvalswegen op korte afstand, dat vindt u allemaal in deze comfortabele en degelijke woning tussen Heerenveen en Joure. Het komen en gaan van de seizoenen beleeft u vanuit uw luie stoel en wat voor weer eraan komt ziet u eerder dan de weermannen en – vrouwen! De woning heeft kenmerken van een traditionele boerderij, maar is gebouwd in 1990, dus u geniet van het comfort van de huidige tijd. Het pand is gelegen aan een doodlopend weggetje, met groen uitzicht aan alle kanten, op een perceel van ca 13.000 m2. De woning is traditioneel gebouwd, goed geïsoleerd en heeft vijf slaapkamers.

Ruimte te over

Hebt u paarden? Of altijd al zin gehad in wat kleinvee? Hier hebt u daar genoeg ruimte voor. Heerlijk toch, vanuit de kamer uitkijken op uw eigen dieren? Het ontwerp van de woning kom je niet zo vaak meer tegen in de hedendaagse bouw. Dat komt omdat het gebaseerd is op een ‘komelkersspultsje’ van vroeger. De hoge opbouw zorgt ervoor dat er op de verdieping veel meer ruimte is dan je op het eerste gezicht misschien zou denken.

Ligging

De woning ligt in het buitengebied van Oudehaske. Het dorp ligt op twee kilometer afstand en heeft o.a. basisonderwijs en een supermarkt. Uitgebreidere voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport en cultuur vindt u in Joure (5 km) en in Heerenveen (7 km). De oprit van de A7 ligt op vijf autominuten, waardoor de infrastructuur naar alle windrichtingen vlakbij is, zoals de A32 en de A6. Het meertje het Nannewiid ligt op ca. twee km en ook andere water-, bos- en meer open natuurgebieden vindt u op korte afstand.

Begane grond

Centrale entree met hal, trapopgang, toilet en bijkeuken. Twee aparte woonvertrekken: eetkamer en woonkamer. De lichte woonkamer heeft de mogelijkheid voor een houtkachel. De keuken is eenvoudig en geeft toegang tot de ruime kelder. Gaat u wellicht een moestuin aanleggen? Dan hebt u hier alvast een mooie opbergruimte. Vanuit de hal is ook de slaapkamer op de begane grond bereikbaar, met een badkamer-en-suite. De woning is dus levensloopbestendig.

Verdiepingen

Door de hoge opbouw is er op de eerste verdieping veel ruimte. Hier zijn vier slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en ligbad gesitueerd. Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder.

Buitenruimte

De tuin is naar eigen inzicht in te richten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote moestuin, in aanvulling op de fruitbomen naast het huis? U vindt hier oude appel- en perenrassen, met onder andere de van vroeger bekende ‘zoete appeltjes’. De kelder om uw wintervoorraad op te slaan is er al! Aan de achterzijde van de woning is een beschut terras. Tevens is er een vrijstaande garage met dubbele deuren, waarvan er een elektrisch bedienbaar is.

Kenmerken

• Woonoppervlakte 143m2

• Inhoud 450m3

• Perceelgrootte 13.350m2

• Intergas HR c.v.-ketel 2019

• Levensloopbestendig

• Volledig geïsoleerd

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
C
Datum energielabel17-10-2031
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingCV ketel
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeIntergas HR
Leeftijd CV-ketel2019
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats