Verkocht
farskewei 14, tijne-1.jpg

Tijnje

Farskewei 14
  1. Farskewei 14 Tijnje

Farskewei 14, Tijnje


143 m² wonen
1.279 m² perceel
3 slaapkamers
B

Heerlijk buiten wonen in een comfortabele en energiezuinige woning

Onmetelijke vergezichten, heerlijke uren in de grote tuin op het zuidwesten, terwijl u kijkt naar de reeën in de weilanden en geen zorgen hebt over de energierekening. Dat alles biedt deze comfortabele woning uit 1988 in het buitengebied van Tijnje, gelegen aan een landweggetje. De woning heeft zonnepanelen, energielabel B en is goed onderhouden.

Woonplezier

Zeer recent zijn diverse verbeteringen aangebracht, zoals een moderne keuken (2021), toilet (2022) en cv-installatie (2021). Ook zijn de buitenmuren geïmpregneerd en waar nodig opnieuw gevoegd (najaar 2022). De woning heeft een slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping. Het perceel is 1.279 m2 groot, dus geen zorgen over uw privacy!

Ligging

Tijnje is een gezellig en hecht dorp met een uitgebreid verenigingsleven. Er is tevens basisonderwijs aanwezig en een apotheekhoudende huisarts. Natuurgebied De Deelen ligt om de hoek. Binnen vijf autominuten zit u op de A7. Uitgebreidere voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, winkels en horeca vindt u in Gorredijk (tien minuten) en in Drachten en Heerenveen (beide vijftien minuten).

Begane grond

In de hal is een toilet en een trapopgang naar de verdieping. Via de ruime en praktische woonkeuken komt u in de woonkamer. Deze sfeervolle ruimte beschikt over een opengewerkt balkenplafond, een rookkanaal en een plavuizen vloer. Deze is voorzien van vloerverwarming. Tussen woonkamer en woonkeuken zitten deuren, zodat u de beide ruimten naar believen kunt verbinden of scheiden.

De nieuwe eikenhouten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Koken gaat elektrisch. Ook hier plavuizen en vloerverwarming. Tuindeuren geven toegang tot het terras aan de zijkant van de woning. Via de bijkeuken komt u in de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Deze ruimte beschikt over airconditioning, vloerverwarming en rolluiken voor beide ramen. Aan de slaapkamer grenst een badkamer met toilet en douche. Een wastafel vindt u in de slaapkamer zelf.

Verdieping

De bovenverdieping bestaat uit twee delen. Het voorste deel (boven de woonkeuken) bereikt u via de trap in de hal. U vindt hier een overloop, twee slaapkamers, een badkamer en kast- en bergruimte. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en ligbad. De (slaap)kamer boven het achterhuis bereikt u via de trap in de garage. De bergruimte boven de woonkamer is toegankelijk via een luik en losse trap.

Buitenruimte

Op de royale oprit is ruimte voor meerdere auto’s. De garage/berging is voorzien van een elektrische deur. Aan de garage is een carport gebouwd. De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. Er is een terras aan de zijkant van de woning en een moestuin aan de achterzijde. Achter in de tuin, aan de sloot, ligt een tuinhuisje/berging, met aansluitend een terras. Een heerlijk en sfeervol plekje om van lange zomeravonden te genieten!

Kenmerken

• Woonoppervlakte 143 m2

• Inhoud 604 m3

• Perceelgrootte 1.279 m2

• Energielabel B

• Lage energiekosten

• Mogelijkheid tot vierde slaapkamer

• Nieuwe keuken 2021

• Vloerverwarming

• 10 zonnepanelen

• Slaapkamer b.g.g. heeft airco en rolluiken

• 2020/2021 rondom geschilderd

• Muren geïmpregneerd en deels opnieuw gevoegd

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
B
Datum energielabel07-10-2025
IsolatieVolledig geïsoleerd
VerwarmingCV ketel, Airconditioning, Gedeeltelijk vloerverwarming
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeIntergas HRE 36/30 CW5
Leeftijd CV-ketel2021
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats