Verkocht
detsjoele8_3.jpg

Gorredijk

De Tsjoele 8
  1. De Tsjoele 8 Gorredijk

De Tsjoele 8, Gorredijk


106 m² wonen
914 m² perceel
4 slaapkamers
E

Rust en privacy zonder poespas

Heerlijk wonen in het buitengebied van Gorredijk: een landweg, een perceel van 914 m2, privacy volop en een tuin op het zuiden. De tuin is een mix van gras, borders met vaste planten, terrassen en bestrating. Hoe verder u de tuin inloopt, hoe meer u ontdekt hoe de bewoners hier hun eigen paradijsje hebben geschapen. Kortom, volop ruimte voor relaxen, genieten, spelen en tuinieren, bekroond met een heerlijk uitzicht.

De woning is van het type ‘wâldhúske’ en gebouwd in 1931. In de loop van de jaren is de woning flink vergroot en zijn op de begane grond o.a. een slaapkamer en een badkamer gerealiseerd. Het is een huis zonder poespas, met diverse mogelijkheden om te moderniseren. Om u daarvan een idee te geven, hebben we alvast een voorschotje genomen op uw fantasie. Van de keuken en woonkamer hebben we een Artist Impression gemaakt. Deze laat zien hoe deze ruimtes een nieuwe uitstraling krijgen door een andere sfeer.

Voor de dagelijkse boodschappen liggen Gorredijk en Jubbega op fietsafstand (drie kilometer). Basis- en voortgezet onderwijs zijn er ook te vinden, voortgezet onderwijs ook in Gorredijk. De A7 ligt op een afstand van vijf kilometer waardoor u in vijf kwartier in Amsterdam en Apeldoorn bent. Leeuwarden ligt op 30 autominuten en Groningen op 45.

Woning

De entree geeft toegang tot woonkamer en keuken, die met elkaar in open verbinding staan. De kamer heeft ramen aan drie zijden en is mooi licht. De betonvloer van beide ruimten is geïsoleerd en heeft vloerverwarming.

In het achterste deel van het huis bevinden zich twee slaapkamers, een toilet, de badkamer met douche en de bijkeuken, waarin volop ruimte is voor opslag en een witgoedopstelling. Op de verdieping zijn onder de schuine kap twee slaapkamers en een ruime overloop aanwezig.

Bijgebouwen

Degelijk gebouwde garage/schuur (39m2) met spouwmuur en dakisolatie en met vlizotrap naar ruime zolder. In de tuin verder een tuinhuis/schuur (11m2) en achter in de tuin een prieeltje.

Bijzonderheden

• Woonoppervlakte 106m2

• Perceelgrootte 914m2

• Inhoud 355m3

• Bouwjaar 1931

• C.V. Nefit Topline 2007

• Levensloopbestendig

• 2017 grotendeels beglazing HR++

• 2014 nieuw dakpannen

• Deels vloerisolatie en dakisolatie

• Vloerverwarming woonkamer en woonkeuken

• Ruime degelijk schuur/garage (39m2)

• Tuin op zuiden

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
E
Datum energielabel14-03-2022
IsolatieDakisolatie, Vloerisolatie
VerwarmingCV ketel, Gedeeltelijk vloerverwarming
Warm waterCentrale verwarming, Elektrische boiler
CV-ketel typeNefit Topline
Leeftijd CV-ketel2007
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats