Verkocht
breewei2 tijnje_5.jpg

Tijnje

Breewei 2
  1. Breewei 2 Tijnje

Breewei 2, Tijnje


136 m² wonen
1.740 m² perceel
3 slaapkamers
C

Veel woonplezier in een compact jasje

Deze jaren ’70 woning aan de rand van Tijnje is degelijk gebouwd, goed afgewerkt en prima onderhouden. Het is een fijn huis, dat een aantal leuke verrassingen heeft. Zo is het perceel maar liefst 1.740 m2 en heeft de woning een grote voor-, zij- en achtertuin. Wat binnen opvalt is o.a. de lichtinval. De goede zonnestand en de grote ramen zorgen voor prettige ruimtes met veel mogelijkheden. De ligging en de grote kavel zorgen voor vrij uitzicht.

Om uw fantasie te prikkelen hebben we vast een voorschotje genomen op de mogelijkheden. Van de woonkamer maakten we een artist impression. Deze geeft een idee hoe de kamer eruit kan zien met een andere sfeer en uitstraling.

Verder vindt u op de begane grond een badkamer en een slaap-/werkkamer, wat beneden slapen mogelijk maakt. Ook beschikt de woning over veel vaste kasten en een grote kelder (20m2) op stahoogte.

Tijnje is een levendig en actief dorp met een rijk verenigingsleven. Er is basisonderwijs aanwezig en een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Voor de dagelijks boodschappen kunt u terecht in Gorredijk. Natuurgebied De Deelen is vlakbij en op de A7 bent u binnen een minuut. Heerenveen en Drachten liggen op een kwartier rijden, in Leeuwarden bent u in een half uur en in Groningen en Zwolle in drie kwartier.

Begane grond

De woonkamer ligt aan de rechterkant van de woning en heeft ramen aan de voor- en achterzijde en aan de zijkant. De kamer grenst aan de ruime leefkeuken aan de achterzijde van het huis. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de linkerzijde van de entree ligt een kamer die nu in gebruik is als werkkamer, maar die ook als slaapkamer kan worden gebruikt. Via de woonkeuken komt u in de grote bijkeuken met berging en badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en twee wastafels. De toegang tot de grote kelder bevindt zich eveneens in de bijkeuken. In de hal is een hangtoilet met wastafeltje.

Verdieping

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, beide voorzien van vaste kasten. Ook is hier een apart toilet.

Buitenruimte

Aan de woning is een grote carport gebouwd. De bijkeuken/berging heeft een aangebouwde overkapping, zodat er een overdekt terras is ontstaan. Op het erf vindt u tevens een schuur (15m2) met overkapping. Aan de voor- en achterkant en aan de zijkant ligt de grote tuin. Deze bestaat nu uit verschillende ‘compartimenten’ en biedt veel mogelijkheden voor sier-, speel- en/of moestuin.

Bijzonderheden

• Woonoppervlakte 136m2

• Inhoud 556m3

• Perceelgrootte 1.740m2

• Bouwjaar 1975

• Grotendeels dubbele beglazing

• CV ketel AWB HR 2009

• Levensloopbestendig

• Vrij uitzicht

• 2018 buitenom geschilderd

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Energielabel
C
Datum energielabel04-07-2029
VerwarmingCV ketel, Open haard
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeAWB
Leeftijd CV-ketel2009
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats