Verkocht
19e wyk 2 - hoornsterzwaag (buiten)3.jpg

Hoornsterzwaag

19E Wyk 2
  1. 19e Wyk 2 Hoornsterzwaag

19E Wyk 2, Hoornsterzwaag


86 m² wonen
16.010 m² perceel
2 slaapkamers

Heer en meester op je eigen plek

Helemaal verslingerd aan het buitenleven en niet bang voor een fors perceel te midden van de weilanden? Met genoeg ruimte voor een siertuin, moestuin, kleinvee, paarden of gewoon een stuk niks? Op deze plek met circa 1,6 ha grond in Hoornsterzwaag ervaart u het buiten wonen in al z’n facetten: ruimte, uitzicht, natuurbeleving, stilte, privacy, het komen en gaan van de seizoenen. De woonboerderij ligt aan een rustige doodlopende (land)weg. Rondom groen uitzicht.

Op een zeer fraaie locatie in het buitengebied van Hoornsterzwaag staat dit idyllisch woonboerderijtje met diverse bijgebouwen. Prachtig project voor mensen die van aanpakken houden want dit woonboerderijtje uit circa 1900 en de bijgebouwen verdienen op het gebied van onderhoud aandacht. Kortom: realiseer hier uw woondroom met unieke locatie te midden van de weilanden.

Indeling

Entree, toilet, badkamer met ligbad en inloopdouche. Woonkeuken met inbouwapparatuur en woonkamer met balkenplafond en rookkanaal.

Verdieping

Via de vaste trap in de hal is de verdieping bereikbaar, waar twee slaapkamers zich bevinden alsmede twee vaste kasten op de overloop.

Bijgebouwen

De grote stenen garage/schuur/werkplaats (88m2) heeft een stalen vrije overspanning. Het andere bijgebouw (95m2) van hout met 4 paardenboxen doet dienst als schuur/paardenverblijf. Tevens is er een kapschuur voor kleinvee of houtopslag.

Overig

De verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond. Daarom is niet alle informatie voorhanden. De koopakte zal hierop worden aangepast met o.a. een niet bewoningsclausule. Dit houdt in dat verkoper mogelijk niet op de hoogte is van bepaalde gebreken en daarvoor niet aansprakelijk kan worden gesteld. Ook o.a. een ouderdoms-, asbest- en funderingsclausule maakt onderdeel uit van de koopovereenkomst.

Voor een invulling met andere functies dan alleen wonen is het raadzaam eerst bij de gemeente Heerenveen te informeren naar de mogelijkheden en dat geldt ook voor uitbreidingsplannen.

Omgeving

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Jubbega waar ook basisscholen aanwezig zijn en overige voorzieningen.

Bijzonderheden

• Woonoppervlakte 86m2

• Inhoud 300m3

• Perceelgrootte 16.010m2

• Deels dubbele beglazing

• Intergas Cv-ketel circa 2000

• Deels vloerverwarming

• Paardenbak

• Garage/schuur/werkplaats (88m2)

• Schuur/paardenverblijf met 4 paardenboxen (95m2)

• Privacy

• Natuurbeleving

• Asbest aanwezig

Mijn Buitenplaats

Vragen of even binnenkijken?


Jan Douwe Hendriksma

Kenmerken


Overdracht

StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Energie

Datum energielabel18-01-2024
VerwarmingCV ketel, Gedeeltelijk vloerverwarming,
Warm waterCentrale verwarming
CV-ketel typeIntergas HRE
Leeftijd CV-ketel2000
EigendomEigendom

Ligging


Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats