Warrewei 42 Tijnje

Binnen én buiten heerlijk toeven

Deze woning aan de rand van Tijnje is degelijk gebouwd, goed geïsoleerd en goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Het vrije uitzicht voor én achter geeft een gevoel van vrijheid, dat wordt versterkt door de diverse (overdekte) zitjes en terrassen in de achtertuin. U kijkt er kilometers ver uit over het land. De woning is compact, maar de dakkapellen aan beide zijden van het dak zorgen voor veel ruimte, waardoor op de eerste verdieping vier slaapkamers zijn gesitueerd. Het huis heeft buitenom in 2021 een schilderbeurt gehad.

Ligging

Tijnje beschikt over een zeer rijk verenigingsleven, er is basisonderwijs aanwezig en een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Natuurgebied De Deelen is vlakbij en op de A7 zit u binnen vijf autominuten. Heerenveen en Drachten liggen op een kwartier afstand, in Leeuwarden bent u in een half uur en in Groningen en Zwolle in drie kwartier.

Begane grond

Via de entree met toilet en trapopgang komt u in de L-vormige, lichte woonkamer. Een open haard/rookkanaal centraal in het zitgedeelte is een extra sfeermaker. Een bar scheidt de keuken met inbouwapparatuur van de kamer. Keuken en kamer zijn voorzien van een pvc-vloer. De ruime bijkeuken biedt plaats aan de cv-installatie en de witgoedopstelling en is tevens groot genoeg voor extra bergruimte.

Verdiepingen

De eerste verdieping heeft twee dakkapellen, waardoor extra ruimte is gecreëerd. Er zijn vier slaapkamers en een ruime badkamer. Drie slaapkamers beschikken over vaste kasten. De complete badkamer is voorzien van toilet, douche, wastafel en ligbad. Op de tweede verdieping kan met behulp van een vlizotrap een bergzolder worden gerealiseerd.

Buitenruimte

De woning beschikt over een houten garage (18m2) met aansluitend een overkapt terras. Ook is er een deels open/deels gesloten tuinhuisje. Zo verlengt u het buitenseizoen en kunt u ook in voor- en najaar heerlijk buiten zitten. De sloot achter het perceel is voorzien van walbeschoeiing. Ook hier is een terrasje gemaakt waar u fijn kunt ontspannen. Voor- en achtertuin zijn zeer verzorgd. Achter vindt u nog een vasteplantenborders en een kweekkasje.

Het energielabel is aangevraagd.

Kenmerken

  • Bouwjaar 1991
  • Woonoppervlakte 118m2
  • Inhoud 448m3
  • Perceelgrootte 389m2
  • Daalderop C.V. ketel 2008
  • 4 slaapkamers
  • Volledige isolatie
  • Krachtstroom
  • Vrij uitzicht voor- en achterzijde

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:117m²
Inhoud:448m³
Perceelgrootte:389m²
Bouwjaar:1991
Energielabel:In aanvraag
Garage:Houten garage (18m²)
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Verwarming:Daalderop combi-c.v. ketel 2008
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Aanvaarding:In overleg

Ja, ik heb interesse.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Garyp

Sigerswâld 15 Garyp

€ 1.150.000,- k.k.
Driezum

De Steech 13 Driezum

Prijs op aanvraag
Gorredijk

Hegedyk 16A Gorredijk

Prijs op aanvraag

Scheen 36 Joure

Prijs op aanvraag

Nijewei 110 Gorredijk

€ 495.000,- k.k.