De Warren 18 Tijnje

Uitzicht: weilanden en zonsondergang

De zon zien ondergaan vanuit de woonkamer, op de ruime veranda heerlijk buiten zitten en toch beschut, een perceel van bijna 4.000 m2: dat staat garant voor rust, ruimte en privacy. Dit comfortabele en goed geïsoleerde huis dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De woning is steeds aangepast aan de eisen van de tijd en is goed onderhouden. Een grote uitbreiding vond plaats vanaf 1985 en 2004.

Het huis ligt aan een rustige landweg, enkele kilometers buiten de bebouwde kom van Tijnje. Aan de voorkant bestaat uw uitzicht uit weilanden en een enkele boerderij, aan de beide zijkanten kijkt u uit over uw eigen perceel en de achterbuurman is Staatsbosbeheer. Via het bruggetje in uw tuin loopt u zo het (bos)gebied in.

Begane grond

De ruime entree geeft toegang tot de sfeervolle kamer met houtkachel en balkenplafond. De ruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte. Er tussenin bevinden zich kelder, toilet, halletje en de trap naar de eerste verdieping. Er zijn raampartijen aan alle kanten. De tuindeuren aan de achterzijde komen uit op de grote veranda die zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. De keuken heeft een robuuste en landelijke uitstraling. De verbinding met de kamer is doorgebroken. Een ruime bijkeuken biedt plaats aan witgoedopstelling en voorraad.

Verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Oorspronkelijk waren het er drie. Deze situatie is eenvoudig in ere te herstellen door opnieuw een tussenwand te plaatsen op de grootste slaapkamer. De badkamer beschikt over een badkamermeubel, ligbad, toilet en separate douchecabine. Een vlizotrap geeft toegang tot de ruime slaap-/bergzolder.

Bijgebouwen

De grote stenen garage/schuur(39m2) is omkleed met hout (gepotdekseld). Het andere bijgebouw (25m2) van hout en doet dienst als schuur/dierenverblijf. Tevens is er een kleine houtopslag.

Buitenruimte

Een deel van het perceel is ingericht als (moes)tuin. De halfverharding is vernieuwd in 2018. De voortuin is gedraineerd.

Tijnje beschikt over een rijk verenigingsleven en er is basisonderwijs aanwezig. Natuurgebied De Deelen is vlakbij en op de A7 bent u in enkele minuten. Heerenveen en Drachten liggen op 15 autominuten, in Leeuwarden binnen een half uur en in Groningen en Zwolle in drie kwartier.

Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte 136m2
 • Inhoud 714m3
 • Perceelgrootte 3.850m2
 • C.V. ketel Intergas HR 2005
 • Dak-, muur- en deels vloerisolatie
 • Dubbele beglazing
 • Goed onderhouden
 • Walbeschoeiing
 • Veranda
 • Niet aangesloten op riool
 • Naar verwachting aanleg glasvezel in 2019

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:137m²
Inhoud:714m³
Perceelgrootte:3.850m²
Bouwjaar:1985 uitbreiding 2004
Garage:39m²
Slaapkamers:Oorspronkelijk 3 + slaapzolder
Badkamers:1
Externe bergruimte:Schuur/berging 25m²
Verwarming:Intergas HR28 2005
Isolatie:Dak-, muur- en deels vloerisolatie, dubbel glas

Ja, ik heb interesse.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leeuwarden

It Sinderlân 28 Leeuwarden

€ 699.000,- k.k.

Skouleane 2 Oudemirdum

Bieden vanaf € 550.000,- k.k.
Langezwaag

‘t Hou 22 Langezwaag

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
De Tike

It Leech 8 De Tike

€ 499.000,- k.k.
Tijnje

De Wispel 6 Tijnje

€ 535.000,- k.k.