Ooit is het tijd …

Ooit is het tijd … voor een volgende stap: een ander huis. Leuk en spannend! En tegelijk ook een grote beslissing waar van alles bij komt kijken. Veel geregel natuurlijk, maar ook emoties. Wat de reden voor een verhuizing ook is. Wordt het huis te klein of juist te groot? Wilt u dichter bij winkels en scholen wonen of zoekt u meer rust en ruimte? Werk, kinderen, levensfase: alles verandert en alles heeft invloed op de plek waar je woont.

Meedenken en begeleiden
De emoties rond een verhuizing begrijp ik goed. Ze vormen een belangrijk deel van mijn werk. Ik heb te maken met de blijdschap van mijn klanten wanneer het gelukt is de woning van hun dromen te vinden, maar ook met het afscheid van een huis dat een thuis was. Als makelaar ben ik vaak in een vroeg stadium bij verkoopplannen betrokken. Ik vind dat prettig omdat ik dan tijdens het hele proces kan meedenken en begeleiden. Mijn klanten ervaren dat ook als heel waardevol.

Plannen maken
Met de oliebollen en het vuurwerk onder handbereik maken we graag plannen. Misschien herkent u het proces van afscheid nemen van het bestaande huis. Het kan ook zijn dat u in de oriëntatiefase zit en al flink om u heen kijkt. Toe aan de volgende stap? Bel of mail me gerust. Dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling van uw huidige woning. Ik denk graag met u mee en wens u alvast een fantastisch woonjaar toe!

Vraag hier uw gratis waardebepaling aan.

December 2017
Stempel Mijn Buitenplaats