Ooit is het tijd …

Ooit is het tijd … voor een volgende stap: een ander huis. Leuk en spannend! En tegelijk ook een grote beslissing waar van alles bij komt kijken. Veel geregel natuurlijk, maar ook emoties. Wat de reden voor een verhuizing ook is. Wordt het huis te klein of juist te groot? Wilt u dichter bij winkels en scholen wonen of zoekt u meer rust en ruimte? Werk, kinderen, levensfase: alles verandert en alles heeft invloed op de plek waar je woont.

Meedenken en begeleiden

De emoties rond een verhuizing begrijpen wij goed. Ze vormen een belangrijk deel van ons werk. Wij hebben te maken met de blijdschap van mijn klanten wanneer het gelukt is de woning van hun dromen te vinden, maar ook met het afscheid van een huis dat een thuis was. Als makelaar zijn wij vaak in een vroeg stadium bij verkoopplannen betrokken. Wij vinden dat prettig omdat we dan tijdens het hele proces kunnen meedenken en begeleiden. Onze klanten ervaren dat ook als heel waardevol.

Plannen maken

Met het tuingereedschap en het ontluikende natuur binnen handbereik maken we graag plannen. Misschien herkent u het proces van afscheid nemen van het bestaande huis. Het kan ook zijn dat u in de oriëntatiefase zit en al flink om u heen kijkt. Toe aan de volgende stap? Bel (0513-462258) of mail (info@mijnbuitenplaats.nl) ons gerust. Dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling van uw huidige woning. Wij denken graag met u mee en wensen u alvast een fantastisch voorjaar toe!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Vraag hier uw gratis waardebepaling aan.

Stempel Mijn Buitenplaats