Mijn Buitenplaats

Je lag bij mij in een doosje


Dat kreeg ik als antwoord toen ik een nieuwe klant vroeg waarom ze juist mij als makelaar had gekozen. Zij vertelde me dat ze zo’n drie jaar geleden mijn advertentie had gelezen in de weekendeditie van een groot landelijk dagblad. En iets in die advertentie had haar getroffen.

  1. Je Lag Bij Mij In Een Doosje

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

2 min leestijd

Ze keek op mijn website, las wie ik ben, hoe ik werk, wat ik mooi vind en zag de foto’s die dat illustreren. Blijkbaar had dat geheel een zodanige indruk achtergelaten dat ze de moeite had genomen om de advertentie uit te knippen. En die vervolgens te bewaren in een mooi doosje, dat ze na drie jaar nog precies terug wist te vinden.

Want ergens in haar hoofd en in haar hart had zich een wens genesteld: buiten wonen, op het Friese platteland, in een sfeervolle woning. Heel bijzonder vond ik haar verhaal en ik was er erg mee in m’n nopjes. Want wat er op mijn website staat, in woord en in beeld, daar heb ik lang over nagedacht. Het uitgangspunt daarbij was dat het de weerspiegeling moest zijn van de reden waarom ik dit vak uitoefen: de droom van mensen uit laten komen. Dat is voor mij het mooiste wat er is. Om dat goed te kunnen doen, heb ik niet alleen zakelijke en persoonlijke informatie nodig van mijn klanten, maar vooral hun vertrouwen. Het vertrouwen dat ik ervoor zal zorgen dat hun droom uitkomt. Dat ik een woning vind die precies past, op een plek die overeenkomt met hun wensen en tegen een prijs die de juiste is. In die mix van emoties en meetbare feitelijkheden doe ik mijn werk.

Om dat goed te kunnen doen, heb ik niet alleen zakelijke en persoonlijke informatie nodig van mijn klanten, maar vooral hun vertrouwen. Het vertrouwen dat ik ervoor zal zorgen dat hun droom uitkomt. Dat ik een woning vind die precies past, op een plek die overeenkomt met hun wensen en tegen een prijs die de juiste is. In die mix van emoties en meetbare feitelijkheden doe ik mijn werk.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats