Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Inge en Leon


Alle aspecten heeft Beke met alle zorgvuldigheid voor ons uitgezocht

5

  1. Inge En Leon

Droomhuis aan het Tjeukemeer

We waren ons al een tijdje aan het oriënteren op Friesland. Na een droomplek aan het water onder de rook van Amsterdam lag de lat hoog. De eis was in ieder geval weer aan het water. Maar na een jaar Funda dachten we maar eens bij een makelaar in Friesland langs te gaan, dat werd Beke van Mijn Buitenplaats Makelaardij. We hadden hier meteen een goed gevoel bij en zo werd Beke onze aankoopmakelaar. Net daarvoor hadden we zelf al een huis gespot wat mogelijk iets kon zijn, maar waarvan we wel dachten dat het nog te duur zou zijn. We spraken af om dat huis eerst maar eens alleen te gaan bekijken, als het wat was dan samen met Beke voor een tweede bezichtiging en anders zou Beke verder gaan kijken voor ons.

Echter bij de eerste bezichtiging werden we verliefd op het pand. En direct daarna de tweede bezichtiging met Beke. Daarna heeft Beke zeer zorgvuldig haar werk gedaan en ook de onderhandelingen gevoerd. Het was een pand met een geschiedenis en een mogelijk bouwkundig risico. En alle aspecten hiervan heeft Beke met alle zorgvuldigheid voor ons uitgezocht. Tot volle tevredenheid.

Beke is prettig in de contacten, komt alle afspraken zeer netjes na, kent de lokale markt en blijft tot de laatste dag betrokken. Uiteindelijk zijn de onderhandelingen goed verlopen en zijn we de trotse eigenaren geworden van landhuis De Vrolijkheid in Rohel. We kunnen Beke van harte aanbevelen!

Alle aspecten heeft Beke met alle zorgvuldigheid voor ons uitgezocht

Landhuis onder architectuur - RohelInge en Leon
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats