Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Familie van Tilburg


Haar advies was ons kompas

5

  1. Familie Van Tilburg

Mijn Buitenplaats Makelaardij dat staat voor Beke en haar zoon Jan Douwe hebben wij gevraagd ons te helpen met het zoeken naar (en aankopen van) een huis. We hebben voor hen gekozen omdat de presentatie op de website ons het vertrouwen gaf dat ‘Mijn Buitenplaats’ een professionele en betrokken organisatie is. Gedurende het aankoop proces hebben wij het meeste contact gehad met Beke en haar leren kennen als echt betrokken en zeer adequaat. Voor ons extra belangrijk omdat we niet bekend waren met de regio. Haar advies was ons kompas.

Beke onderhoudt het contact op een vriendelijke en professionele wijze waarbij zij steeds snel en doortastend reageert. Beke zoekt alles zeer nauwkeurig uit en koppelt direct terug. Zij reageert snel op berichtjes van ons en regelmatig belde ze op om een update te geven wat weer heel prettig vonden. Zij doet niet alleen wat nodig is maar helpt en denkt mee.

Beke kan goed en snel schakelen, wat zich in de praktijk bewijst als zeer effectief.

Op het moment dat wij ‘ons’ huis zagen, zorgde Beke ervoor direct beschikbaar te zijn om het samen met te bekijken. Bij ons was wat twijfel over bouwkundige zaken en dus regelde Beke op zeer korte termijn een bouwkundige. Toen het aankwam op het uitbrengen van een bod, bleek haar professionele kant! We zijn erg blij met haar onderhandelingen tijdens het biedproces en het uiteindelijke resultaat.

Beke heeft altijd goed naar ons geluisterd en vanuit daar haar expertise ingezet. Ze heeft ons steeds de indruk gegeven ook persoonlijk betrokken te zijn bij een goed eindresultaat. Wij zouden zonder enige twijfel opnieuw voor haar kiezen mocht dit aan de orde zijn!

Mijn Buitenplaats

Haar advies was ons kompas

Villa - HeerenveenFamilie van Tilburg
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats