Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Jaap en Astrid


Terug in de auto wisten we zonder enige twijfel...

5

  1. Jaap En Astrid

Al lange tijd speurden we Funda af in de hoop er op een dag ons droomhuis te vinden. Soms kwam het tot een bezichtiging, nooit tot een koopovereenkomst. Eind vorig jaar kwam daar verandering in. We vonden twee huizen in het zuiden van Friesland die wel de moeite waard leken om te bezichtigen.

Op een druilerige dag reisden we af naar het Noorden. Bij de eerste bezichtiging werden we hartelijk ontvangen door Beke, de verkoopmakelaar. Beke leidde ons enthousiast door het huis en de prachtige tuin en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Terug in de auto wisten we zonder enige twijfel dat het huis prachtig, maar niet voor ons was. Met het huis geen klik, maar met de makelaar des te meer.

We hoefden dus niet lang na te denken toen we bij die tweede bezichtiging ons hart verloren. We belden Beke om te vragen of ze wilde optreden als onze aankoopmakelaar. Dat wilde ze wel. Ze heeft die rol vanaf het allereerste moment met verve vervuld. Dank zij haar deskundige inbreng is het ons gelukt om over een paar weken dat huis van onze dromen te betrekken!

Beke is een vakbekwame makelaar, met veel kennis van de lokale markt, heel plezierig in het contact en buitengewoon snel, bijzonder attent en zorgvuldig. Haar inzet resulteerde in een uitstekend onderhandelingsresultaat. Ook haar begrip voor en geduld met de klant dient genoemd te worden. Een nieuw huis kopen is spannend en daarom is het naar ons oordeel ook belangrijk dat de makelaar niet alleen verstand van zaken heeft, maar ook aandacht heeft voor de emotionele kant van zo’n aankoopproces. We hadden ons ook op dit punt geen betere makelaar kunnen wensen!

Als we ooit weer een makelaar nodig mochten hebben dan zullen we geen moment aarzelen en Beke bellen!

Terug in de auto wisten we zonder enige twijfel...

Woonboerderij onder architectuur - OudemirdumJaap en Astrid
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats