Woonboerderij Verkopen Friesland

Woonboerderij Friesland te koop zetten

U denkt er al een tijdje over na: uw woonboerderij verkopen Friesland. Misschien wordt de woonboerderij te groot nu de kinderen de deur uit zijn, onderhoud bezwaarlijk of u woont buiten, maar wilt winkels en zorgvoorzieningen wat dichterbij hebben of juist terug bij de kinderen in de buurt. Wat de reden ook is, u bent toe aan een volgende stap. En u wilt weten wat uw woonboerderij in Friesland waard is. Een woonboerderij verkopen is een grote beslissing waar veel bij komt kijken. Geregel, maar ook emoties. Mijn Buitenplaats Makelaardij begrijpt dat als geen ander en gaat er zorgvuldig en vakkundig mee om. Makelaar Beke ontzorgt u bij iedere stap en heeft een luisterend oor.

Bespreek uw verkoopplannen ‘woonboerderij verkopen Friesland’ en ontvang vrijblijvend een adviesgesprek met een gratis waardebepaling van uw (t)huis.

Waardebepaling aanvragen

Een boerderij te koop zetten is iets anders dan een boerderij verkopen.

Wie wil verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, monumenten en erfgoed. Wij noemen dit Landelijk en Bijzonder Wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht. Uw woning verdient een makelaar die niet op zijn lauweren gaat rusten.

Een woonboerderij in de verkoop zetten is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Waardebepaling aanvragen

De voordelen

 • Dé makelaar voor Buitengewoon Landelijk Wonen in Friesland
 • Woonboerderijen Specialist
 • Doelgroepgericht verkopen
 • Optimale verkooppresentatie
 • Uitstekende fotografie
 • Verkoopteksten met sfeer en gevoel
 • Makelaars met boerenverstand
 • Met marketing anno nu
 • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat woonboerderij verkopers over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Het inschakelen van Beke bracht veel rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Impressie verkochte woonboerderijen Friesland

Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Alde Leije
Verkocht
Jubbega
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Burdaard
Verkocht
Waskemeer
Verkocht
Appelscha
Verkocht
Tijnje

Makelaar Woonboerderij Friesland nodig?

De kogel is door de kerk. U hebt besloten uw huis te verkopen. Dat betekent het einde van een, soms lang, beslisproces én tegelijkertijd de start van een nieuw traject: het ‘verkoopklaar’ maken van het huis. En dat is best een klus. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten?

Download onze unieke verkoopstrategie brochure: Huis Verkopen 3.0. Een handboek vol praktische tips bij de verkoop van een huis. Wij vertellen u daar meer over ons ‘5K stappenplan’:

 1. Kopers traceren en prikkelen
 2. Kijkers boeien
 3. Kans(en) maximaliseren
 4. Kennis en ervaring
 5. Krachtig onderhandelen

Download de unieke verkoopstrategie brochure → ‘Woonboerderij Verkopen Friesland‘.

Mijn Buitenplaats Makelaardij – Buitengewoon Landelijk Wonen

Uw woonboerderij verkopen?

Plan een adviesgesprek mét waardebepaling.
Waardebepaling aanvragen