Mijn Buitenplaats

Woonboerderij Friesland verkopen?


Bezit u een woonboerderij in Friesland? En bent u voornemens deze te verkopen? Bespreek uw verkoopplannen en ontvang vrijblijvend advies en een waardebepaling van uw boerderij. Huizen en mensen die uniek zijn, vragen een individuele en persoonlijke benadering. Start hier uw avontuur. Leest u verder?

Neem contact op


  1. Woonboerderij Verkopen Friesland
Mijn Buitenplaats

Woonboerderij Friesland te koop zetten


U denkt er al een tijdje over na: uw woonboerderij verkopen Friesland. Misschien wordt de woonboerderij te groot nu de kinderen de deur uit zijn, onderhoud bezwaarlijk of u woont buiten, maar wilt winkels en zorgvoorzieningen wat dichterbij hebben of juist terug bij de kinderen in de buurt. Wat de reden ook is, u bent toe aan een volgende stap. En u wilt weten wat uw woonboerderij in Friesland waard is. Een woonboerderij verkopen is een grote beslissing waar veel bij komt kijken. Geregel, maar ook emoties. Mijn Buitenplaats Makelaardij begrijpt dat als geen ander en gaat er zorgvuldig en vakkundig mee om. Makelaar Beke ontzorgt u bij iedere stap en heeft een luisterend oor.

Bespreek uw verkoopplannen ‘woonboerderij verkopen Friesland’ en ontvang vrijblijvend een adviesgesprek met een gratis waardebepaling van uw (t)huis.

Een boerderij te koop zetten is iets anders dan een boerderij verkopen


Wie wil verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, monumenten en erfgoed. Wij noemen dit Landelijk en Bijzonder Wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht. Uw woning verdient een makelaar die niet op zijn lauweren gaat rusten.

Een woonboerderij in de verkoop zetten is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

De voordelen

Al ruim 15 jaar dé makelaar voor landelijk en/of vrijstaand wonen
Geboren en getogen op het Friese platteland
Optimale verkooppresentatie
Verkoopteksten met sfeer en gevoel
Uitstekende fotografie
Doelgroepgericht verkopen
Aandacht voor de emotionele aspecten
Makelaars met boerenverstand
Marketing anno nu
Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Buitengewone kennis van o.a. Friese boerderijen, wâldhúskes en andere type vrijstaande woningen

Froukje vertelt

“Vanaf het eerste moment klikte het met Beke. Zij hielp ons met alle rompslomp die het kopen van een huis met zich meebrengt en hield ons voortdurend scherp. En het kroontje was haar onderhandelingsresultaat. De samenwerking met Beke heeft ons naast veel rust ook veel geld opgeleverd!”
Mijn Buitenplaats

Makelaar Woonboerderij Friesland nodig?


De kogel is door de kerk. U hebt besloten uw huis te verkopen. Dat betekent het einde van een, soms lang, beslisproces én tegelijkertijd de start van een nieuw traject: het ‘verkoopklaar’ maken van het huis. En dat is best een klus. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten?

Download onze unieke verkoopstrategie brochure: Huis Verkopen 3.0. Een handboek vol praktische tips bij de verkoop van een huis. Wij vertellen u daar meer over ons ‘5K stappenplan’:

  • Kopers traceren en prikkelen

  • Kijkers boeien

  • Kans(en) maximaliseren

  • Kennis en ervaring

  • Krachtig onderhandelen

Download de unieke verkoopstrategie brochure → ‘Woonboerderij Verkopen Friesland‘.

Mijn Buitenplaats Makelaardij – Buitengewoon Landelijk Wonen

Onze mensen


Mijn Buitenplaats

Beke

Makelaar en moeder van Jan Douwe

Mijn Buitenplaats

Jan Douwe

Kandidaat Makelaar en zoon van Beke

Mijn Buitenplaats

Anne-Marie

Tekstmaker ✍️

Mijn Buitenplaats

Guusje

Huis-/tuin-/erfstyliste 🖼

Mijn Buitenplaats

Bote

Manusje van alles 💪 (én man van Beke)

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats