Mijn Buitenplaats
Verkocht

Homme en Inge


Het vertrouwen in Beke was groot en terecht!

4.5

  1. Homme En Inge

Afgelopen jaar heeft Beke onze woonboerderij aan de Compagnonsfeart in Hemrik verkocht.

We kochten de boerderij in deels originele maar ook verwaarloosde staat en hebben hem met veel inspanning omgetoverd tot een degelijk verbouwde, met behoud en herstel van de oorspronkelijke eigenschappen, luxe woonboerderij aldus Beke in de treffende beschrijving van de lovende advertentietekst. Wat ons betreft was dat al een groot compliment voor alles wat we hadden gedaan.

Die complimenten moeten we ook zeker aan Beke geven. Zij was de makelaar met meer dan gemiddelde kennis van zaken die tot in detail zag wat de boerderij bood en wat er was gedaan om hem zo te krijgen. Het werd door haar ook echt gewaardeerd.

Haar taxatie was reëel en van de drie makelaars die we uitnodigden de hoogste. Ze maakte ons echter niet blij met een dode mus en gaf ons enkele adviezen die tot een nog hogere prijs maar vooral snellere verkoop zouden kunnen leiden. Die hebben we uiteraard opgevolgd want ons vertrouwen in haar was groot. En terecht bleek later.

Na ongeveer tien bezichtigingen in maar drie maanden tijd konden we elkaar feliciteren. Er waren nieuwe eigenaren gevonden die net als wij de prachtige omgeving, de rust en ruimte en het huis op waarde schatten.

De verkoop werd gerealiseerd in een zeer korte tijd. Waar andere vergelijkbare boerderijen vaak veel langer te koop staan konden wij al snel weer vooruit kijken. Uiteraard is een scherpe prijsstelling dan van belang. De mooie foto’s, de dronebeelden, de beschrijving in de advertenties, Beke’s website en Facebook en de eerlijke, transparante maar vooral actieve en enthousiaste instelling van Beke hebben ook enorm bijgedragen aan de vlotte verkoop. Ook de afhandeling van de verkoop verliep gesmeerd. Niets dan lof voor haar.

Wij willen Beke dan ook bedanken voor de superfijne samenwerking en snelle verkoop van onze woonboerderij en adviseren een ieder die een mooi pand wil kopen of verkopen Mijn Buitenplaats Makelaardij.

Bij deze wensen we de nieuwe bewoners van onze voormalige woning heel veel plezier in Hemrik.

Het vertrouwen in Beke was groot en terecht!

Woonboerderij - HemrikHomme en Inge
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats