Mijn Buitenplaats

Woonboerderij kopen in Friesland


Overweegt u een woonboerderij te kopen in Friesland? Droomt u van vrijheid, rust en ruimte in het schitterende Friese landschap? Stelt u zich voor: dauw op het gras in plaats van diesel in de lucht. Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij begrijpen we deze wens als geen ander. Als doorgewinterde experts in landelijk wonen, leven wij deze droom elke dag. Laat ons u begeleiden in de zoektocht naar uw ideale woonboerderij - uw toekomstige droomhuis te midden van het Friese landschap.

5

Neem contact op


  1. Woonboerderij Kopen In Friesland
Mijn Buitenplaats

Deskundige aankoopmakelaar voor landelijk wonen


Het kopen van een woonboerderij in Friesland is een unieke ervaring die specifieke kennis vereist. Daarbij gaat het niet alleen om wat wij voor u kunnen doen als aankoopmakelaar, maar ook om de manier waarop. Te midden van het overweldigende aanbod kijken we verder dan alleen het huis zelf. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat! Niet voor niets roept onze slogan 'liever dauw dan diesel' enthousiaste reacties op. Deze slogan verwoordt precies waar u naar op zoek bent: de nuances van het buitenleven, het ervaren van de seizoenen, en het pure genot van een eigen erf. Met onze expertise, passie en persoonlijke betrokkenheid brengen we deze droom samen tot leven.

Uw nieuwe (t)huis vinden we samen


Als gespecialiseerde aankoopmakelaar voor woonboerderijen staan wij klaar om u te ondersteunen bij het vinden van uw droomboerderij in Friesland. Van zoeken en beoordelen tot onderhandelen – onze uitgebreide kennis van de woningmarkt stelt ons in staat u door het complexe aankoopproces te leiden. We houden het proces in de hand en nemen u zorgen uit handen.

Dankzij onze marktkennis signaleren we vaak bijzondere woningen voordat deze officieel te koop staan. Met ons aan uw zijde bent u altijd een stap voor. En wanneer het op onderhandelen aankomt, vertalen we het unieke van het huis en de situatie naar een reëel bod. Onderhandelen is een vak apart, en daar zijn wij gespecialiseerd in. Wij staan sterk in onze schoenen en zijn altijd voorbereid op de volgende stap.

De voordelen

Al ruim 15 jaar dé makelaar voor landelijk en/of vrijstaand wonen
Geboren en getogen op het Friese platteland
Optimale verkooppresentatie
Verkoopteksten met sfeer en gevoel
Uitstekende fotografie
Doelgroepgericht verkopen
Aandacht voor de emotionele aspecten
Makelaars met boerenverstand
Marketing anno nu
Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Buitengewone kennis van o.a. Friese boerderijen, wâldhúskes en andere type vrijstaande woningen

Froukje vertelt

“Vanaf het eerste moment klikte het met Beke. Zij hielp ons met alle rompslomp die het kopen van een huis met zich meebrengt en hield ons voortdurend scherp. En het kroontje was haar onderhandelingsresultaat. De samenwerking met Beke heeft ons naast veel rust ook veel geld opgeleverd!”
Mijn Buitenplaats

Meer dan een makelaar


Buiten wonen is meer dan alleen een mooie omgeving; het biedt vrijheid en zelfstandigheid, maar kent ook specifieke regelgeving. Wij zijn goed op de hoogte van mogelijke valkuilen en nemen uw onderzoeksplicht serieus. Door grondig onderzoek zorgen we dat u goed geïnformeerd een weloverwogen beslissing kunt nemen, waarmee we risico's verkleinen en uw kans op succes vergroten. Als u zegt: “Dit is het!”, hebben we samen ons doel bereikt.

Onze mensen


Mijn Buitenplaats

Beke

Makelaar en moeder van Jan Douwe

Mijn Buitenplaats

Jan Douwe

Kandidaat Makelaar en zoon van Beke

Mijn Buitenplaats

Anne-Marie

Tekstmaker ✍️

Mijn Buitenplaats

Guusje

Huis-/tuin-/erfstyliste 🖼

Mijn Buitenplaats

Bote

Manusje van alles 💪 (én man van Beke)

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats