Alde Dyk 46 Terwispel

Een markant jaren ’30 woning – handen uit de mouwen

Aantrekkelijke jaren ’30 woning buiten de bebouwde kom van Terwispel en nabij Gorredijk en Tijnje. Degelijke bouw met karakteristieke eigenschappen uit die tijd, zoals geglazuurde dakpannen, erkers, fraai metselwerk en grote overstekken. Dit huis zorgt dan ook al tientallen jaren voor veel woonplezier. Voeg jij het volgende hoofdstuk toe?

De woning heeft een moderniserings- en/of verbouwingsslag nodig, maar als jij de handen uit je mouwen weet te steken, maak je er helemaal jouw eigen plekje van! Als voorbeeld hebben we een artist impression gemaakt die je laat zien hoe een ruimte een heel nieuwe uitstraling krijgt door een andere sfeer, kleur- en materiaalgebruik of indeling. Het brengt je ongetwijfeld op nog heel andere ideeën.

De woning staat op een perceel van 3.431 m2, waarvan ca. 2.000 m2 weiland. Genoeg ruimte dus voor een sier- en/of moestuin én wat kleinvee. En zie jezelf al heerlijk dommelen in de schaduw van jouw eigen majestueuze eik?

Ligging

De woning ligt vlakbij de A7, dus je zit in een oogwenk op de snelweg. In Heerenveen en Drachten ben je binnen een kwartier, in Leeuwarden in een half uur en in Groningen en Zwolle in 45 autominuten. Terwispel heeft een actief verenigingsleven en er is een basisschool aanwezig. Je dagelijkse boodschappen haal je in Gorredijk. Op de fiets ben je daar in tien minuten en in de auto in vijf minuten.

Begane grond

Entree met trapopgang en toegang tot de kelder. Lichte woon- en eetkamer met ruim uitzicht, schouw en rookkanaal en twee erkers. Aparte keuken. Achter de keuken bevinden zich een toilet en een eenvoudige doucheruimte. De bijkeuken biedt ruimte aan een witgoedopstelling.

Verdiepingen

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers met vaste kasten. Ook op de overloop is bergruimte. Een luikje geeft toegang tot de bergzolder op de tweede verdieping.

Buitenruimte

Het huis heeft een gunstige zonnestand en de tuin ligt op het zuidwesten. Er is een garage met aansluitend een schuur/berging. Een grote voor- en zijtuin (met zitje) en een weiland van ca. 2.000 m2.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte 93m2
  • Inhoud 385m3
  • Perceelgrootte 3.431m2 waarvan ca. 2.000m2 perceel weiland
  • Krachtstroom
  • Niet aangesloten op riolering
  • AWB CV-ketel van 2010

Dronevideo

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:93m²
Inhoud:385m³
Perceelgrootte:3.431m²
Bouwjaar:1935
Energielabel:In aanvraag
Slaapkamers:3
Badkamers:Eenvoudige doucheruimte
Externe bergruimte:Garage + Schuur (54m²)
Verwarming:AWB cv-ketel 2010
Isolatie:Deels dubbele beglazing

Ja, ik heb interesse.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Tike

Harmsreed 5 De Tike

€ 425.000,- k.k.

Bumawei 23 Westergeast

Verkocht onder voorbehoud
Tijnje

De Wispel 6 Tijnje

€ 695.000,- k.k.
Easterwierrum

Doarpsstrjitte 15 Easterwierrum

€ 699.500,- k.k.
Beetsterzwaag

Helomapark 6 Beetsterzwaag

€ 1.175.000,- k.k.