Patrick, Debbie en Evie

Wij begonnen met het nemen van een beslissing, verbouwen of verkopen? Nou dit is vaak heen en weer gegaan. Wij kozen er toch voor om ons mooie plekje te gaan verlaten omdat wij een dochtertje van twee hebben en wij haar toch liever wilde laten opgroeien tussen de kindjes in een buurt. Het lekker op straat spelen, het dichter bij de winkels en scholen wonen was voor ons uiteindelijk toch belangrijker dan het mooie plekje.

Een makelaar uitkiezen was voor ons eigenlijk niet moeilijk. Wij wilde heel graag een makelaar die persoonlijk betrokken was bij deze spannende tijd. Beke was hier het perfecte persoon voor. Zij is heel rustig, legt alles duidelijk uit kortom perfect advies, precies wat wij nodig hadden.

Dat de verkoop wel een aantal haken en ogen zou hebben wisten wij, maar Beke draaide hier haar handen ook niet voor om, en wij gingen er met volle moed tegen aan. 1 week na het te koop zetten brak de Corona uit, voor iedereen een hele spannende tijd, maar ook toen bleef Beke positief en dat heeft goede vruchten afgeworpen. Wij hebben onze woning verkocht, en wij zijn tot op de laatste dag fantastisch door Beke begeleid, en wonen nu in het prachtige Gorredijk.

Mochten wij “ooit” nog gaan verhuizen (de komende 10 jaar niet hoor) zullen wij zeker weer Beke inschakelen voor onze verkoop.

Beke nogmaals heel erg bedankt!

Verkocht Nijeberkoop  Verkoop Nijeberkoop

Stempel Mijn Buitenplaats