Mijn Buitenplaats

Snel, sneller, snelst


Ik heb een abonnement op verschillende e-mail nieuwsbrieven. Vaak staan daar rijtjes in: vijf manieren …., tien tips, …., dé top drie …. U kent het vast.

  1. Snel Sneller Snelst

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

2 min leestijd

Allemaal methoden om mij snel iets te laten  bereiken op een eenvoudige manier. Want rijtjes zijn overzichtelijk, handig en geven het idee dat het onderwerp van de opsomming eigenlijk heel gemakkelijk is. Eerlijk gezegd gebruik ik het zelf in een van mijn flyers ook: ‘5 tips om doordacht een huis te kopen’.

Zo kwam ik laatst een rijtje tegen dat op mijn eigen vak slaat. Vijf eigenschappen die mensen belangrijk vinden in een makelaar: enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en vakkennis. Leuk om te lezen, want deze punten hoor ik zelf ook vaak terug in de evaluaties die ik van mijn klanten krijg.

De laatste tijd merk ik dat daar nog iets bijkomt: de snelheid waarmee makelaars ‘hun’ huizen verkopen. Ik vind het een mooi criterium, want alle eigenschappen en vakkennis die je als makelaar moet hebben, komen erin terug. En ik moet zeggen, het gaat goed. De laatste drie woningen die ik mocht verkopen, zijn allemaal binnen drie maanden van eigenaar gewisseld. De snelste was zelfs binnen drie weken weg. Een reële vraagprijs speelt daarbij natuurlijk een rol en verder beoefen ik net als voorheen mijn passie: zorgen dat mijn klanten hun woondroom waar kunnen maken. Het leuke is dat ik daar twee kanten van zie: in mijn vak kan ik kopers én verkopers blij maken. Want dat is waar ik elke dag van geniet: mensen helpen gelukkig te worden op een nieuwe plek.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats