Mijn Buitenplaats

Hoera voor de keukentafel


Een keukentafel roept positieve associaties op: gezelligheid, gezin, woonkeuken, lekker eten, lange gesprekken.

  1. Hoera Voor De Keukentafel

5 februari, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

2 min leestijd

Voor mijn eigen keukentafel en voor mij is dat ook zo. Mijn tafel heeft het allemaal meegemaakt. Die van mij had zelfs lange tijd nog een andere functie: een zakelijke. Tafel en keuken waren ook bureau en vergaderruimte. Hun functie was ook werken, kennismaken en overleggen. Kortom: zaken doen. Prima, want er is niets mis met het multifunctioneel gebruiken van ruimtes.

In 2008 begon ik als makelaar. Voorzichtig en aan mijn keukentafel. Want ja, ik had het tij niet mee. Het is nu ruim vier jaar later en mijn bedrijf bestaat, ondanks de economische tegenwind, nog steeds. Sterker nog: ik groei voorzichtig. En daarmee ontstond ook de behoefte aan een écht bureau en aan een ruimte waar ik mijn klanten op een professionele manier kon ontvangen. Zonder dat ze meteen zagen (of roken) wat wij gingen eten (of hadden gegeten) en zonder dat mijn gezinsleden de keuken hoefden te mijden.

Daarom heb ik besloten keukentafel en bureau van elkaar te scheiden. Op de plaats van de oude schuur achter ons huis bouwden we een kantoor annex bergruimte. Ontwerp en materiaal passen in de omgeving en bij het huis. Dat vinden we belangrijk. Huis en kantoor zijn met elkaar verbonden en zo wil ik dat ook graag. De nieuwe situatie bevalt me prima en ook mijn klanten zijn vol lof. En wat het mooiste is: ik merk dat ik er op deze manier nog beter voor kan zorgen dat mijn klanten hun landelijk wonen droom kunnen realiseren. Compleet met keukentafel.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats